Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā pieejams Microsoft budžeta klases viedtālrunis Lumia 550

    Jaunākie raksti

    No šīs nedēļas Latvijā pārdošanā pieejams Microsoft Lumia 550 — budžeta klases viedtālrunis ar 4G atbalstu un Windows 10 operētājsistēmu. Lumia 550 ir labākā izvēle lietotājam, kas vēlas augstu kvalitāti, superātru darbību un labāko Windows 10 pieredzi par saprātīgu cenu.

    Lumia 550 viedtālrunis radīts tiem lietotājiem, kas aktīvi pārlūko internetu vai izmanto dažādas lietotnes — Qualcomm Snapdragon 210 četru kodolu procesors nodrošina ātru darbību, bet 8 GB iebūvētā atmiņa, ko iespējams palielināt līdz pat 200 GB ar MicroSD atmiņas karti vai izvietojot datus OneDrive mākoņkrātuvē, ļauj uzglabāt lielu datu apjomu. Ar Windows 10 operētājsistēmu Lumia 550 darbojas ātri un efektīvi.

    Reklāma

    Microsoft Lumia 550 ir jaudīgs 2100 mAh akumulators, kas ļauj viedtālruni ilgstoši izmantot bez uzlādes. Tam ir viegli noņemams aizmugurējais panelis, kas atvieglo piekļuvi akumulatoram vai aizmugurējā paneļa krāsas maiņu. Lumia 550 lietotājiem pieejams divās krāsās — baltā un melnā. Tālrunim ir HD720 4,7 collu LCD displejs, 5 megapikseļu aizmugurējā kamera ar LED zibspuldzi un 2 megapikseļu priekšējā kamera, kas nodrošina augstu kvalitāti, uzņemot pašbildes vai veicot Skype videozvanus.

    Produktīvam darbam un patīkamai izklaidei Lumia 550 iebūvētas tādas lietotnes kā Microsoft Edge, Skype, Creative Studio, Lumia Camera un Lumia Selfie. Fotogrāfijas un citus failus viegli saglabāt, izmantojot OneDrive, bet Windows 10 operētājsistēma ļauj datus sinhronizēt ar citām Windows ierīcēm.

    Microsoft Lumia 550 aptuvenā mazumtirdzniecības cena Latvijā ir 130 eiro. Par Microsoft Lumia 550 viedtālruņu pieejamību aicinām interesēties mobilo tālruņu tirdzniecības vietās.

    Lumia550_Marketing_03_SSIM

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    07.12.2015 21:55

    lielākajai daļai cilvēku neko citu arī nevajag.

    izņemot advancētos alumīnija vāku un RAM klīneru cienītājus, saprotams – tiem būs par vienkāršu un pārāk garlaicīgi – darbojas un darbojas, nekādu piedzīvojumu.

    oto
    08.12.2015 21:45

    oo, par tādu cenu tīri laba telefona izvēle.

    Zimba
    09.12.2015 11:51

    uz gorilla glass tomēr ietaupījuši…

    krabis
    17.05.2016 14:17

    Lietoju tālruni pusotru mēnesi. Atsauksmes – negatīvas. Lēns, neatsaucīgs. Divreiz nevarēju atbildēt uz zvanu, jo nereaģēja ekrāns, pirms tam domāju, ka tas ir tikai android bonuss. Korpuss ļerdzīgs, dēļ tā ieplīsa uzlīmētais papildus aizsargstikls. Norāvu to nost. Pēc nedēļas ieplīsa digitaizers + skrāpējumi no skatīšanās vien uz to tālruni. Gorilla stiklam tomēr ir savs bonuss. Par šo telefonu varētu prasīt nu kādus 60…70 eirikus, jo vairāk viņš nav vērts. Vēl jau ir WP sistēmas nianses, bet tā jau ir cita tēma. Vienīgais varu piebilst, ka funkcionāli WP atpaliek un ļoti, apnicis jau skaidrot ka es nevaru nospiest Facebook aplikācijas tādu un tādu pogu stūrī, jo TĀDAS pogas WP aplikācijas izstrādātāji vispār nav ievietojuši, utt. utt.

    Reklāma