Web Analytics
More
    Reklāma

    Taksometru aplikācija Taxify veidos savu autoparku

    Jaunākie raksti

    Igaunijā radītā taksometru izsaukšanas aplikācija Taxify paziņojusi par sava taksometru autoparka izveidi. Jau decembrī Rīgas ielās parādīsies pirmās desmit 2015. gada Škoda Octavia automašīnas ar Taxify zīmolu, bet līdz februāra beigām to skaits pieaugs līdz 50 automašīnām. Autoparka izveide ir daļa no uzņēmuma attīstības stratēģijas, izvirzot mērķi iekarot Latvijas taksometru tirgus līderpozīcijas.

    “Kopš mūsu ienākšanas Latvijas tirgū, pasūtījumu skaits ir stabili pieaudzis par 15-20% mēnesī. Esam priecīgi, ka arī Latvijas lietotāji ir atzinīgi novērtējuši aplikācijas ērtumu un ātrumu,” stāsta viens no Taxify dibinātājiem Mārtins Viligs (Martin Villig). “Mūsu prioritāte ir nodrošināt nevainojamu servisu saviem lietotājiem. Lai gan jau šobrīd aplikāciju izmanto vairāk kā 200 individuālu taksometru vadītāju, arī aplikācijas lietotāju skaits pieaug strauji, un mums ir svarīgi, lai lietotājiem ir iespēja izsaukt taksometru dažu minūšu laikā. Tāpēc esam pieņēmuši mūsu biznesā neraksturīgu lēmumu papildināt esošo vadītāju rindas ar savu autoparku, lai atbildētu uz augošo pieprasījumu, nezaudējot kvalitāti.”

    Reklāma

    Taksometru izsaukšanas aplikācija Taxify ir vadošā taksometru izsaukšanas aplikācija, kas darbojas visās Baltijas valstīs. Ikviens klientu pēc brauciena tiek aicināts atstāt atsauksmes par vadītāju, novērtējot tā braukšanas stilu, komunikāciju ar klientu, taksometra tīrību un citus faktorus. “Mēs rūpīgi izvērtējam lietotāju atsauksmes par vadītājiem, un pārtraucam sadarbību ar vadītājiem, par kuriem atsauksmes ir neapmierinošas. Klientu viedoklis ir svarīgākais,” uzsver Taxify reģionālais vadītājs Latvijā Juris Krūmiņš. Jauna autoparka izveide ir atbilde uz tirgus pieprasījumu, vienlaikus Krūmiņš uzsver, ka “mūsu biznesa pamatā ir taksometru izsaukšanas serviss un esam atvērti gan individuāliem vadītājiem, gan taksometru uzņēmumiem, kuri vēlas izmantot Taxify pakalpojumu.” Pirmās jaunās Taxify zīmola automašīnas ir pieejamas lietotājiem jau šodien, saglabājot konkurētspējīgu cenu, kas ir zemāka nekā tirgus līderiem.

    Mobilā telefona taksometru izsaukšanas aplikācija Taxify, kas ir pieejama uz Android, iOS un Windows viedtālruņiem, Latvijā darbojas vienu gadu un jau šobrīd ir viens no lielākajiem tirgus spēlētājiem. Lejupielādējot bezmaksas aplikāciju savā telefonā, lietotājam ir iespēja ne tikai ātri un ērti izsaukt sev tuvāko taksometru dažu minūšu laikā, bet arī izvēlēties konkrētu taksometru vadoties pēc cenas vai automašīnas izlaiduma gada, sekot līdzi vadītāja ceļam un atstāt atsauksmes par vadītāju. Taxify ir arī pirmā taksometru izsaukšanas aplikācija, kas ļauj apmaksāt braucienu ar mobilo maksājumu palīdzību savā telefonā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    03.12.2015 17:17

    Hm… Interesanti ko domā “individuālie taksometru vadītāji”, jo ar viņu palīdzību, viņu labo attieksmi pret klientiem, tikai tika uzaudzēta lietotāju bāze… un tagad viņiem (iu taksometriem) būs jākonkurē ar aplikācijas ražotājiem, kuriem ir pieejami visa analītika par izdevīgākajām vietām, lietotāju plūsmām.. utt…..

    Kaspars
    03.12.2015 17:51

    Man izskatās pēc nesmukas līšanas svešā biznesā..
    Ja tas, ko par taksistiem mēļo ir tiesa, tad kāds ātri vien dabūs pa zobiem un pazudīs arī tās pirmās 10 mašīnas.

    Kristaps Pūtelis
    06.12.2015 22:37
    Reply to  Kaspars

    Jā, no man pieejamās informācijas, tas ir pat ļoti iespējams…

    tjo
    07.12.2015 15:19
    Reply to  Kaspars

    Neko viņi nedalās ar analītikas datiem. Tas pats, kas Panda, jauni auto un zemi tarifi, tikai ar reitingiem – tas arī viss.

    Reklāma