Web Analytics
More
    Reklāma

    Turpmāk radio Star FM rīta programmas “Zoopasta” tehnoloģijas rubrikas ieraksti arī Kursors.lv

    Jaunākie raksti

    Ceturtdienu rīti mani ir īpaši, jo pēdējos trīs gadus tos pavadu radio Star FM rīta programmas “Zoopasta” draudzīgā kolektīva ieskauts. Esmu pateicīgs Star FM par man sniegto iespēju uzrunāt klausītājus par man tik tuvo tehnoloģiju tēmu. Pa šiem gadiem viegli uztveramā formā kopā ar Jāni Romanovski un Baibu Sipenieci-Gavari esam stāstījuši par interesantām un aktuālām tehnoloģijām. Rubriku turpināsim attīstīt un tagad jaunākos ierakstus publicēšu arī Kursors.lv radio sadaļā, lai varam kopā raisīt diskusijas par tehnoloģiju raidījumā pieminētajām tēmām. Klausies arī tu un laipni aicināts piedalīties sarunā!

    “Tehnoloģiju rubrika radio Star FM rīta šovā Zoopasta savu dzīvi uzsāka 2012. gada 1. martā un kopš tā laika ceturtdienu rīti grūti iedomājami bez Kristapa un dažādiem jaunumiem no tehnoloģiju orbītām un plauktiem. Jānis (Romanovskis) un Baiba (Sipeniece-Gavare) šo nepilno 4 gadu laikā no skeptiķiem izskoloti par tehnoloģiju pazinējiem un cienītājiem, un arī Star FM klausītāji ik reizi atrod sev kaut ko noderīgu, pārsteidzošu vai vismaz izklaidējošu. Star FM-am ir milzu prieks, ka tehnoloģiju zinātājs (kā mums patīk teikt – guru) Kristaps par savu ruporu “cilvēku apgaismošanai” tehnoloģiju jomā izvēlējies tieši Star FM! Turpmāk nekas no “gaisā” izstāstīta neies zudumā – tas būs atrodams arī Kursors.lv – lasītākajā tehnoloģiju blogā Latvijā! Tiekamies Star FM ceturtdienu rītos pēc 9:00 un Kursors.lv!”, teic radio Star FM programmu direktore Brita Barone.

    Reklāma

    Kā klausīties Star FM tehnoloģiju ziņas?

    • Katru ceturtdienu uzreiz pēc rīta ziņām (9:00) klausies radio Star FM savā stacionārajā vai auto radioaparātā vai datorā no radio mājaslapas.
    • Podkāsta formā raidījuma ieraksti pieejami arī Apple produktu lietotājiem.
    • Ja izmanto kādu citu podkāstu lietotni/servisu, pievieno raidījumu RSS padevi.
    • Tāpat pilnīgi visu raidījumu ieraksti noklausāmi Soundcloud un turpmākie arī tepat Kursors.lv.

    Ik ceturtdienu Kursors.lv tiks publicēts svaigākais tehnoloģiju rubrikas raidījuma ieraksts, lai varam attīstīt diskusijas par tajā apskatītajām tēmām. Šepat zemāk aicinu noklausīties pagājušās nedēļas raidījuma ierakstu, kurā studijā viesojās uzņēmumu grupas Hansa Matrix dibinātājs Ilmārs Osmanis. Interesantā un humora pilnā sarunā viņš pastāstīja par to kā Latvijā tiek ražota elektronika (starp citu, tieši Hansa Matrix rūpnīcā top Latvijā radītie AirDog droni) un kā tiek meklēti un skoloti jaunie darbinieki.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Purvavelns
    01.12.2015 12:31

    Nu baigais jau tīksmiņš…

    Kaspars
    02.12.2015 09:41

    Izkaties pēc svarcēlāja-olimpieša!:)

    Reklāma