Web Analytics
More
    Reklāma

    Adobe Premiere Clip beidzot nonāk Android viedierīcēs

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņi mūsdienās dara visu, bet tiem ir pamatīgas problēmas ar video apstrādi. Tas būtu pamatojams ar nepieciešamajām jaudām video apstrādei, kā arī ar programmatūras niecīgajām iespējām. Pirms aptuveni gada Adobe izlaida spējīgu video apstrādes lietotni lietošanai iPhone un iPad, un šobrīd Premiere Clip pieejama arī Android.

    Premiere Clip mēģinās atvieglot lietotāja darbu, piedāvājot jau gatavus projektus ar iekļautām fotogrāfijām un video no pasākuma. Viedierīču Premiere Clip varēs izveidot gatavu video klipu pašā viedierīcē vai arī nosūtīt projektu galddatoram, nezaudējot ne nieka no viedtālrunī paveiktā. Zemāk pievienotais YouTube video ir no iOS Premiere Clip 2.0 lietotnes, kas pilnībā atbilst Android lietotnes 1.0 versijai.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    01.12.2015 10:51

    Vot nezinu. Laikam šajā ziņā esmu vecmodīgs – bet vot kaut kā nav man aizgājis uz telefona vai planšetes montēt video vai apstrādāt bildes… Ok, varbūt ja vajadzētu tikai piegriezt video un salīmēt no diviem trim fragmentiem – ok to varētu darīt arī telefonā. Bet tā kā es kad taisu video tad taisu tā pa riktīgam – piemēram īso klipu pēc ceļojuma – kurš sastāv no entajiem fragmentiem, un viena tāda video tapšanai parasti nepieciešamas vairākas dienas, tad man ir grūti iedomāties kā es kaut ko līdzīgu varētu taisīt telefonā.
    Sākumā biju sajūsmā kad padzirdēju ka uz mobilajām ierīcēm būs pieejams Adobe Lightroom, arī video montāžas softi… bet ar laiku sapratu ka tie uz manām ierīcēm mētājas pilnīgi lieki un neizmantoti!

    x
    01.12.2015 11:05
    Reply to  Uldis M.

    nu tieši tā….vēl skaņas celiņš – balss+mūzika…jaudas jau pietiktu, bet mežģīt acis….kur piespraust normālu mikrofonu…manuprāt, ja vēl tas būtu domāts tā, ka pieslēdz ārējo monitoru un klav/peli, tad tam redzu jēgu, bet visi tie centieni turēt zirgu suņubūdā ir tik tādi ceļa meklējumi.

    Reklāma