Web Analytics
More
    Reklāma

    Tiek pārtraukta EverythingMe Android “launčera” izstrāde

    Jaunākie raksti

    Viedierīču lietotņu tirgus ir pārsātināts, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ja kāda lietotne aiziet skuju taku, tomēr nekas tamlīdzīgs netiek gaidīts no ļoti populārām lietotnēm. Šoreiz no mums atvadās visai populārs Android palaidējs (launcher) EverythingMe.

    EverythingMe tiek uzskatīts par vienu no labākajiem Android palaidējiem, tāpēc EverythingMe beigas ir pamatīgs pārsteigums. Iemesls ir pašsaprotams – nauda. EverythingMe paļāvās uz dažādu lietotņu ieteikšanu un satura reklamēšanu atkarībā no lietotāja atrašanās vietas un paradumiem.

    Reklāma

    EverythingMe komanda neatklāj sīkākas darbības pārtraukšanas nianses.

    everythingme-team

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    23.11.2015 12:54

    Uz populāru zīmolu telefoniem tos trešo pušu launčerus nemaz nevar normāli lietot, jo oriģinālo nevar noņemt un tas visu laiku par sevi atgādina. Tas arī rezultējas uz šādu launčeru pieprasījumu, kurš ir salīdzinoši niecīgs.

    Kristaps Pūtelis
    24.11.2015 02:47
    Reply to  LOOK

    Es gan neesmu pārlieku šos testējis, bet šķiet, ka uz Sony tīri normāli var uzlikt citus “palaidņus” (pun intended).

    LOOK
    24.11.2015 11:12

    Uz Sony nekas normāls tur nesanāk, pie katras operācijas kad izsauc palaidēju tas pārprasa kuru lietosim, jauno vai oriģinālo. Var protams nodefinēt ka visu laiku ņem jauno, bet tad uz oriģinālo atpakaļ var tikt tikai atinstalējot uzlikto. Oriģinālais nav noņemams sēž fonā un aizņem atmiņā vietu. Protams ar root visu var paveikt.

    Kristaps Pūtelis
    24.11.2015 12:06
    Reply to  LOOK

    Ok… iepriekš jau minēju, ka neesmu milzīgs zinātājs šajā jomā, bet es savam M2 Aqua vienreiz, kad patestēju, vienkārši iestatījumos izvēlējos, kuru “palaidēju” izmantot, bet konkrētais palaidējs man īpaši nepatika, tāpēc to neizmantoju ilgi un pieņemu, ka daudz ko neesmu redzējis. Bet citādi pašu louncheri varēju nomainīt tieši tāpat kā Xperia tastatūras vietā esmu pārslēdzies uz SwiftKey.

    Reklāma