Web Analytics
More
    Reklāma

    Coolest Cooler kļūst par Kickstarter lielāko murgu

    Jaunākie raksti

    Projekta autors Coolest Cooler nosaucis par 21. gadsimta ledus kasti, jo tā ir aprīkota ar vairākām noderīgām un modernām funkcijām. Ledus kastē ir iebūvēti skaļruņi, tos ar Bluetooth bezvadu savienojumu var savienot ar telefonu. Vēl viens trokšņotājs pludmalē! Kastē ir iestrādāts arī USB lādētājs mūsu mūžīgi mirstošajām viedierīcēm, Coolest Cooler kastei ir arī LED vāka apgaismojums un pat blenderis. Jā, izņemam no kastes savu limonādes pudelīti, ielejam glāzē un klāt pieberam smalcinātu ledu. Bija plānots, ka Kickstarter kampaņas atbalstītāji savu pārvietojamo ledus kasti iegūs par 189 dolāriem jau šogad. Kopumā tika savākti 13 miljoni dolāru Coolest Cooler ražošanai, kas piekāpjas tikai Pebble Time viedpulksteņa atbalstītāju “samestajai” naudai.

    Diemžēl Coolest Cooler pie Kickstarter kampaņas atbalstītājiem nav nonācis, toties to var iegādāties Amazon par 499 dolāriem, kas, protams, izsaucis pamatīgu neapmierinātību Kickstarter kampaņas atbalstītāju vidū. Kickstarter kampaņas ietvaros Coolest Cooler leduskaste atbalstītājiem tika solīta jau šī gada februārī, jaunākā informācija liecina, ka piegādes atstumtas uz 2016. gada aprīli.

    Reklāma

    Coolest valdes priekšsēdētājs izvietojis YouTube informāciju, ka Coolest Cooler pārdošana Amazon tiešsaistes veikalos uzsākta, lai nodrošinātu uzņēmuma tālāku darbību. Uzņēmumam problēmas radušās, jo blendera motora ražotājs šobrīd to nespēj piedāvāt, bet aizvietotājs neesot atrasts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jēkabs Balodis
    19.11.2015 09:53

    Man jau likās, ka pirms gada par šo lasīju. Toreiz gan viss likās kārtībā.
    http://www.theverge.com/2014/8/27/6074101/the-biggest-kickstarter-ever-failed-the-first-time-around

    davfreim
    19.11.2015 13:40

    Tas ir Kickstarter, jārēķinās, ka var nākties gaidīt pat gadu vairāk nekā sola autors.

    Purvavelns
    19.11.2015 14:25

    :D

    Reklāma