Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm: liels procesora kodolus skaits ir tikai mārketinga triks

    Jaunākie raksti

    Qualcomm līdz ar jaunā četru kodolu Snapdragon 820 izziņošanu ir pakāpies soli atpakaļ. Šobrīd aktuālajos viedtālruņu modeļos esošais Snapdragon 810 procesors ir aprīkots ar astoņiem kodoliem, kā jau tas pieklājas mūsdienu pasaulē. MediaTek ir devies pretēja virzienā, piedāvājot pat desmit kodolu Helio sērijas procesorus.

    Uzreiz pēc Snapdragon 820 izziņošanas, Qualcomm skaidri pateica, ka grasās turpmāk minimizēt procesoru kodolu skaitu, kas arī turpmāk būs redzams Snapdragon augstāko plauktu procesoros. Qualcomm norāda, ka vēl arvien ir niecīgs lietotņu skaits, kas spēj izmantot visus daudzos procesoru kodolus, tāpēc nav jēgas fokusēties uz pārspīlēti daudzu kodolu procesoru izveidi. Kad būs atbilstošas lietotnes, Qualcomm arī sāks domāt par īstu astoņu kodolu procesoriem.

    Reklāma

    No Qualcomm vēl tuvākā gada laikā varam sagaidīt lētākus astoņu (4+4) kodolu procesorus. Lai uzturētu pircēju interesi par Qualcomm produkciju, arī lētākie procesoru modeļi saņems ātrus 4G mobilo datu savienojumus, kas nav pa spēkam konkurentiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma