Web Analytics
More
    Reklāma

    NEC ir gatavs projicēt viedpulksteņa klaviatūru uz lietotāja rokas

    Jaunākie raksti

    2016. gads ne tikai mums atnesīs lidojošus (levitējošus) skrituļdēļus un autonomas automašīnas, bet arī ilgi gaidītu iespēju pārnest klaviatūru uz cilvēka roku. NEC ir izziņojis konceptuālu ArmKeypad paraugu, kas, sadarbībā ar speciālām brillēm, spēs nodrošināt gandrīz ērtu burtu ievadi uz cilvēka rokas.

    Tiek piebilsts, ka tehniski šī metode nav uzskatāma par drošu automašīnas vadīšanai – NEC virtuālā klaviatūra nav “hands free”. ArmKeypad pamatā paredzēts lietot savienojumā ar viedpulksteņiem, jo tie visvairāk cieš no nespējas sniegt jēdzīgas atbildes tieši klaviatūras neesamības dēļ. Viedpulksteņos ir iespēja izmantot iepriekš sagatavotas atbildes vai veidot tekstu ar balss ievades palīdzību, tomēr tas nav pietiekami ērti un ne visos apstākļos iespējams.

    Reklāma

    ARmKeypad projicēs virtuālu klaviatūru uz lietotāja rokas, pagaidām to nāksies izmantot tikai kopā ar speciālām brillēm. Turklāt ARmKeypad darbības nodrošināšanai būs jāizmanto viedtālruņa lietotne un briļļu savienojums ar viedtālruni. NEC nav sniedzis nekādu tuvāku tehnisku informāciju, vien zināms, ka ARmKeypad būs pieejams pircējiem jau 2016. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris Abdullins
    12.11.2015 09:59

    Tātad šī klaviatūra ir redzama tikai tad, ja tiek nēsātas speciālas brilles… Spēju iedomāties to cilvēku, kuriem nav ne jausmas par tādu gadžetu un tehnoloģiju, reakciju, kad kāds cits cilvēks, kuram ir viedpulkstenis, baksta savu roku.

    x
    12.11.2015 10:26

    pietiek jau ar cilvēkiem, kas nākot pretī pa ielu, skaļi sarunājas paši ar sevi.

    Reklāma