Web Analytics
More
    Reklāma

    Startē Apple Music straumēšanas serviss Android lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Klāt beidzot lielā diena, kad Apple dodas iekarot Android lietotāju sirdis un makus ar Apple Music mūzikas straumēšanas servisu. Šobrīd Apple Music lepojas ar 30 miljoniem dziesmu, ko gan nevarētu saukt par mūzikas straumēšanas industrijā iespaidīgu parametru.

    Apple Music mūzikas straumēšanas pamatvērtības ir konkurētspējīgas cenas ģimenes maksas plāns, kā arī Apple Music tiek piedāvāti dažādi ekskluzīvi mūzikas albumi un Beats 1 diennakts radio, kur uzstājas dažādi pasaules DJ. Arī Beats 1 radio piedāvā nekur citur nepieejamu saturu – dziesmu pirmatskaņojumus, iepazīstināšanu ar mūziķiem u.tml. Apple Music piedāvā trīs mēnešu izmēģinājuma laiku.

    Reklāma

    Tiek pieļauts, ka Android lietotāji šoreiz ir visai būtiski Apple Music turpmākai attīstībai, jo iOS lietotāji ne pārāk aktīvi pievienojas Apple Music straumēšanas servisam. Tiek lēsts, ka Apple Music pirmie rezultāti pēc bezmaksas termiņa beigām neesot spīdoši. Mūzikas straumēšanas serviss jau zaudējis lielu lietotāju skaitu un tas turpināšot sarukt. Baumu avoti ziņo, ka Apple Music līdz gada beigām varētu turpināt izmantot 3 līdz 4 miljoni maksājoši klienti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    11.11.2015 10:48

    Man kā Andro lietotājam, tieši viss kas saistīts ar audio, iOsā totāli nepatīk, jau sākot ar kretīnisko iTunes utt. Diez vai Ābolam izdosies to servisu padarīt par globālu.

    Purvavelns
    11.11.2015 13:29
    Reply to  LOOK

    ja kaut kas tehnoloģiju jomā uz šīs pasaules ir izdomāts kretīnisks, tad tas ir iTunes. Pat Windows Vista te nobāl un klusītēm mīņājas maliņā.

    Mārtiņš Cimanskis
    11.11.2015 14:29

    mani vairāk satrauc fakts, ka jātaisa appleID. reāli man jau pietiek, ka Google mani visur izseko :D bet nu jā uzinstalēju vakar un šodien aizmirsu par viņu no rīta – pa taisno uz Spotify :)

    inperill
    11.11.2015 14:43

    Lejuplādēju, lai klausītos Teiloras Sviftas dziesmas – interfeiss Apple Music ir līdzīgs taču ne tik ērts kā Spotify

    Reklāma