Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPad Pro šonedēļ nonāk pārdošanā

    Jaunākie raksti

    Apple iPad Pro būs jaunākais tehnoloģiju giganta mēģinājums iespiest iOS operētājsistēmu visu to potenciālo lietotāju ikdienā, kas iepriekš darba dienas vadīja veroties MacBook Air vai cita mini klēpjdatora ekrāna. Tur liegties nav vērts – Apple savu jaudīgāko un lielāko planšetdatoru grasās pārdot pārsvarā uzņēmumiem.

    12.9 collu milzis nonāks Apple tiešsaistes veikalā šodien, bet lielākajos Apple mazumtirdzniecības veikalos – šīs nedēļas laikā. ar lielāka izmēra iPad planšetdatoru baumoja jau diezgan ilgi un baumas apstiprinājās – Apple 9. septembrī prezentēja ar 12.9 collu ekrānu aprīkotu iPad Pro planšetdatoru. Kopā ar iPad Pro Apple izziņoja arī divus jaunus aksesuārus – Smart Keyboard ar fiziskiem taustiņiem aprīkotu tastatūru, kas ar magnētu stiprinās pie planšetdatora un Apple Pencil irbuli. Smart Keyboard tastatūra kalpo arī kā statīvs un vāciņš ekrāna pasargāšanai.

    Reklāma

    iPad Pro maksās sākot no 799 ASV dolāriem par mazāk ietilpīgo 32 GB versiju. 128 GB Wi-Fi modelis maksās 949 dolārus, bet, ja gribēsim arī vēl LTE mobilo tīklu atbalstu, tad nāksies šķirties no 1079 dolāriem. Tastatūra maksās 169 ASV dolārus un Apple Pencil irbulis – 99 dolārus. Eiropas cenas ir aptuveni 899 eiro par 32 GB Wi-Fi modeli, 1229 eiro par 128 GB Wi-Fi + 4G modeli.

    Sākotnēji iPad Pro būs pieejams 49 lielākajos tirgos – ASV, Austrijā, Čehijā, Vācijā, Somijā, Japānā, Grenlandē, Lielbritānijā, pat Tobago, bet milzu planšetdatora nonākšana Latvijā nav tik drīz gaidāma. Apple lapā minēts, ka lielais planšetdators pie mums nonākšot tuvākā mēneša laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma