Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Gear S2 viedpulkstenis tagad nopērkams arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    No šodienas Latvijā pieejams Samsung Gear S2 viedpulkstenis, kas ļauj ērti sekot līdzi aktualitātēm, pārskatīt kalendāru, pārbaudīt e-pastu, izlasīt un nosūtīt ziņojumus tieši no viedpulksteņa, un dizainiski izceļas ar apaļu formu un īpašu rotējošu ietvaru. Papildu tam ierīce palīdz sekot līdzi veselīgam un aktīvam dzīvesveidam.

    “Cilvēki vēlas gaumīgā ierīcē apvienot funkcionalitāti un vienkāršību. Tāpēc radījām Gear S2, kas šīs īpašības iemieso, esot kas vairāk nekā tikai rokaspulkstenis, kas rāda pareizu laiku,” saka Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs. “Gear S2 ir mūsdienīgs personīgais asistents, kas palīdzēs gan darbā, gan aktīvā atpūtā. 24 stundu aktivitāšu reģistrs ļauj viegli sekot līdzi ikdienas aktivitātēm un to progresam, kā arī atgādina par plānotajiem fitnesa mērķiem.”

    Reklāma

    Televīzijas seja un divu bērnu māmiņa Jana Duļevska dalās savos iespaidos par ierīci: „Askētisms ir pirmais, kas mani uzrunā. Tā tas bija arī ar Samsung Gear S2 viedpulksteni – mūsdienīgā minimālismā ieturētās formas, metāla korpuss un plašais siksniņu krāsu spektrs ļauj to pieskaņot gan vakartērpam, gan ikdienas apģērbam.” Gear S2 kļuvis par Janas sabiedroto arī sportā: “Krosiņam ļoti palīdz iespēja pulkstenī redzēt noskrieto distanci, pulsu un soļu skaitu, turklāt treniņa laikā var ērti lasīt arī mājinieku sūtītās ziņas – uzmundrinājuma vārdi soli padara raitāku.”

    Viedpulkstenim ir unikāls rotējošs ietvars, kas kopā ar mājas jeb “home” un atgriešanās taustiņiem ļauj ātri piekļūt paziņojumiem un lietotnēm. Apaļais 1,2 collu diametra augstas izšķirtspējas ekrāns sniedz košu un izteiksmīgu attēlu, savukārt jaunākā Tizen OS operētājsistēmas platforma un īpaši pielāgots 1 GHz divkodolu procesors ļauj Gear S2 strādāt ātri un efektīvi savienojumā ar visiem Android viedtālruņiem (ar vismaz Android 4.4 versiju un 1,5 GB RAM atmiņu). Ierīces darbību nodrošina baterija, kas bez uzlādes var darboties divas līdz trīs dienas.

    Viedpulkstenis pieejams divos variantos – Gear S2 un Gear S2 classic. Gear S2 classic ir eleganta melnās krāsas apdare un ādas siksniņa, savukārt Gear S2 ir nopērkams tumši pelēkā ietvarā ar pelēku siksniņu un sudraba ietvarā ar baltu siksniņu.

    Samsung Gear S2 un Gear S2 classic Latvijā ir pieejams no 6. novembra pie vadošajiem telekomunikāciju operatoriem, lielākajos elektronikas veikalos un Samsung veikalā t/k Spice. Aptuvenā mazumtirdzniecības cena Gear S2 modelim ir 349 eiro, savukārt Gear S2 classic versijai – 379 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma