Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple turpina cīņu par safīra ekrānu uzstādīšanu iPhone

    Jaunākie raksti

    Apple un GT Advanced Technologies Inc. vienojās par sadarbības pārtraukšanu vēl 2014. gadā. Apple parasti veicas, bet ar safīra ekrānu aizsargstikliem sāga ievilkusies pat vairāku gadu garumā un zaudēta pamatīga naudas summa, jo tika izvēlēts sadarbības partneris, kas mācēja izmaksāt grandiozas algas, bet nekad nebija izaudzējis nevienu safīra cilindru. GT Advanced Technologies iesniedza bankrota pieteikumu, kas arī pielika punktu baumām par iPhone 6 aprīkošanu ar safīra ekrānu.

    The Wall Street Journal ziņo, ka GT Advanced Technologies vēl arvien ir Apple parādā vismaz 439 miljonus ASV dolāru. Tos daļēji plānots atgūt, izsolot GT Advanced Technologies safīra ražošanas iekārtas.

    GT Advanced Technologies apvaino Apple negodīgu līguma nosacījumu uzspiešanā. Apple it kā esot pieprasījis GT Advanced Technologies saražot miljoniem iPhone safīra ekrānus, bet Apple neesot bijis pienākums gatavo produkciju iegādāties. Apple norāda, ka GT Advanced Technologies neesot spējuši saražot iepriekš solīto safīra ekrānu skatu un nodrošināt kvalitāti.

    Šobrīd tikai atsevišķos Apple Watch atrodams sintētiskā safīra aizsargstikls, tomēr daudzi uzskata, ka Apple Watch Sport izmantotais Ion-X aizsargstikls ir pārāks par safīru. Ion-X aizsargstiklam ir mazāki atspīdumi, bet ikdienas izturībā tas safīram nepiekāpjas.

    Avotswsj.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    06.11.2015 11:54

    Apple Watch Sport izmantotais Ion-X aizsargstikls ir pārāks par safīru. Ion-X aizsargstiklam ir mazāki atspīdumi, bet ikdienas izturībā tas safīram nepiekāpjas. – Nu ļoti ceru, ka tā nav taisnība nesot mēbeles netīšām gadījās noskrāpēt Sport stiklu radās viena švīka kuru var sajust ar nagu, kā arī nu jau pus gadu lietojot ir radušās citas mazākas švīkas, kas principā funkcionalitātei netraucē, bet kad ekrāns ir tumšs krīt acīs. Pēc visa šitā nodomāju, ka labāk būtu tos 200EUR piemaksājis par safīra stiklu nevis pad displeja maiņu kad to varēs izdarīt LV. Ja arī safīra stikls skrāpējas tad nesaprotu šo sacelto ažiotāžu par safīra nesaskrāpējamību lietojot sadzīvē. Vai tiešām vienīgais risinājums ir uz pulksteņa vēl papildus līmēt aizsargplēvi un pēc laika mainīt… Tiešām biju vīlies ka Watch Sport tik salīdzinoši viegli un nemanāmi saskrāpējas… Viela pārdomām…

    KKTK
    06.11.2015 12:07
    Reply to  Juris

    Normāliem pulksteņiem ar safīra stikl tikai pēc gadu lietošanas ar palielināmo stiklu var saskatīt mikro švīciņas. Nu zaļu ābolu faniem diemžēl nāksies lietot amazing plēvītes :D

    LOOK
    06.11.2015 13:08
    Reply to  Juris

    Manam rokas pulkstenim ir stikls no kaut kāda minerāla. Tas nav pārāk ciets un švīkas mierīgi var uztaisīt, bet pēc neilga laika tās aizaug vai izlīdzinās, un stikls atkal ir tīrs bez švīkām.

    kontradmiral
    06.11.2015 13:35
    Reply to  LOOK

    Manan citizenam ir safīra stikls un pēc mēnesu lietošanas izskatās kā jauns

    06.11.2015 11:55

    Ja pareizi atceros, tad pieredze uzņēmumam bija diezgan iespaidīga, bet Apple apjomu nodrošināšanai viņi sainvestēja ražošanas procesa pilnīgā pārveidē – diemžēl tik lielus kristālus, kā viņiem likās, ka spēs, viņi tomēr nespēja izaudzēt ar pietiekami labu kvalitāti.
    Bet pieredze viņiem bija gan.

    Jānis
    08.11.2015 14:05

    Par safīru. Manam rokas pulkstenim ir safīrs, arī iepriekšējiem. Strādājot celtniecībā un ar metāliem, pulksteni nenoņemu nekad. Kur tik tas nav pabijis un nevienas skrambas, gadiem!

    Reklāma