Web Analytics
More
    Reklāma

    Mozilla Firefox Android operētājsistēmai pievieno Tracking Protection

    Jaunākie raksti

    Pirms aptuveni diviem mēnešiem Mozilla izlaida pre-beta versiju Firefox tīmekļa pārlūkam ar pilnībā pārstrādātām Private Browsing iespējām. Iepriekš Private Browsing vienkārši nesaglabāja pārlūka vēsturē apmeklētās tīmekļa lapas un paroles, toties šobrīd Private Browsing veidots, lai bloķētu vairākus tīmekļa elementus. Viens no tiem ir analītiskie rīki, kas izseko lietotāja ieradumiem tīmeklī un pēcāk var piedāvāt it kā atbilstošākas reklāmas.

    Šobrīd Mozilla jaunās Private Browsing iespējas uzsākuši piedāvāt arī Firefox galaversijas lietotājiem galddatoros un Android viedierīcēs. Mozilla uzsver, ka neviens cits tīmekļa pārlūku veidotājs nepiedāvā tik plašas privātuma iespējas. Vismaz no Chrome pārlūka mēs neko tamlīdzīgu gaidīt nevaram. Google Chrome Incognito režīmā nesaglabā pārlūkošanas vēsturi, bet netiek atslēgta reklāmu serveru izsekošana.

    Reklāma

    Katrs pats var savā Android, Mac, Windows vai Linux ierīcē uzstādīt jaunāko Firefox versiju un izmēģināt Private Browsing iespējas, tomēr ir jāatceras, ka vairākas tīmekļa lapas nespēs ielādēties, kad tiks izmantots Private Browsing.

    Vēl šogad gaidāma arī Mozilla Firefox iOS lietotnes versija, kas arī iekļaus Tracking Protection.

    Firefox-for-Android-now-features-Tracking-Protection

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma