Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung pielāgos Xperia Z5 kameru izmantošanai Galaxy S7

    Jaunākie raksti

    Visticamāk, Samsung nākamā gada modeļos redzēsim lieliskos Sony 25 megapikseļu kameru sensorus no Xperia Z5 sērijas. Protams, Samsung pielāgos sensora darbību savām nepieciešamībām. Sagaidāms, ka pirmie Samsung viedtālruņi ar Sony sensoriem tiks izziņoti jau 2016. gada pirmajās dienās, kad gaidāma CES 2016 izstāde Lasvegasā.

    Šobrīd Samsung savos flagmaņos izmanto pašu veidotu 16 megapikseļu kameru, kas jau atzīta par vienu no labākajām šī gada viedierīču kamerām, tomēr Galaxy S6 edge spējas par dažiem punktiem DxOMark testos piekāpjas Sony jauno kameru veikumam. DxOMark norāda, ka iespaidīgi darbojas Sony Xperia Z5 autofokuss, turklāt to pārlieku neietekmē sarežģīti un vāji gaismas apstākļi. DxOMark atzīst, ka Sony Xperia Z5 fāzes nobīdes autofokuss ir labākais, kāds līdz šim redzēts viedtālruņos. Labus vārdus izpelnījusies Xperia Z5 zibspuldze, kas arī ir pamatā Galaxy S6 edge pārspēšanai. Xperia Z5 zibspuldze precīzāk izgaismo objektus, tos nepārgaismo un nodrošina precīzu baltās krāsas balansu.

    Reklāma

    Galaxy S7 modelī tikšot izmantots pielāgots Sony IMX300 sensors. Tiek pieļauts, ka Samsung pat spētu no Sony IMX300 sensora izspiest nedaudz labāku attēlu, kā to šobrīd paveicis Sony savos Xperia Z5 sērijas viedtālruņos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jokman
    03.11.2015 11:05

    Ja Samsung izziņos S7, janvārī, pirms visiem nākamā gada flagmaņiem, tam ļoti jāpacenšās, lai noturētu pircēju uzmanību līdz Note vai EDGE+ nākamās paaudzes modeļu iznākšanai. Šogad tas izdevās, bet tas tika izziņots martā, kad vēl bija laiks izdarīt izmaiņas un uzlabot dažas nianses. Vēlu veiksmi.

    J.
    03.11.2015 14:41

    Ja tā pavirši uzmet aci šai titulbildei, Samsunga aizmugure hibrīdiski izpilda sēriju “I see faces” :)

    Reklāma