Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei Mate 8 izziņošana gaidāma 26. novembrī

    Jaunākie raksti

    Jau bija zināms, ka Huawei gatavo prezentāciju pēc pāris dienām – 5. novembrī. Tika pieļauts, ka Huawei gatavojas izziņot jaunu Kirin procesoru kopā ar jaunu viedtālruņa modeli, tomēr jaunākā informācija norāda, ka Huawei Mate 8 tiks oficiāli izziņots vien novembra beigās.

    Huawei Mate 8 izziņošana vienlaikus ar Kirin 950 procesoru būtu tikai loģisks solis, bet noplūdusi informācija liecina, ka ražotājs šomēnes veidos divas atsevišķas prezentācijas, kas liek tehnoloģiju entuziastiem neziņā kasīt pakaušus par šīs nedēļas Huawei pasākumu.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka Huawei izziņos Mate 8 modeli 26. novembrī un tas būs pieejams iegādei jau decembra sākumā. Baumas norāda ka Huawei Mate 8 būs 6.0 collu milzis ar 1440 x 2560 ekrāna izšķirtspēju, viedtālrunis saņems Android 5.1 Lollipop operētājsistēmu ar Emotion UI 4.0 saskarni un HiSilicon Kirin 950 procesoru. 32 GB modelim būs 3 GB RAM, 64 GB modelis saņems 4 GB RAM. Viedtālrunim būs 20.7 megapikseļu kamera ar 4K video uzņemšanas iespējām. Protams, būs arī pirkstu nospiedumu lasītājs, bet par Mate 8 akumulatora ietilpību pagaidām ziņu nav.

    Teaser-for-the-Huawei-Mate-8

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma