Web Analytics
More
    Reklāma

    Atjauninātie Alienware izklaides datori ir papildināti ar šķidro dzesēšanu un dinamisku virstaktēšanu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Alienware ir paziņojis par sen gaidītu jaunu izstrādājumu sēriju, kurā iekļauts nākamās paaudzes spēļu galddators Alienware X51 un atjaunināti klēpjdatori Alienware 13, 15 un 17. Atjauninātie klēpjdatori un galddatori kļuva pieejami PAX Prime priekšvakarā. Tas ir viens no lielākajiem spēļu pasākumiem Ziemeļamerikā, kas notika no 28. līdz 31. augustam Sietlā, Vašingtonas štatā. Šajā pasākumā tika demonstrēti daži jauni risinājumi, tostarp varēja pirmoreiz apskatīt jauno Dell 27 collu spēļu monitoru, kas būs pieejams pārdošanā oktobra beigās.

    Galddators Alienware X51

    Alienware X51 ir spēlētāju visiecienītākais galddators — tā kompaktie izmēri, milzīgā veiktspēja un unikālās pielāgošanas iespējas padara to par vispopulārāko Alienware sistēmu spēļu pasākumiem un turnīriem visā pasaulē. Lai nostiprinātu savu vietu spēlētāju vidū, pirmo reizi vēsturē dators X51 ir pieejams ar pielāgotu šķidrās dzesēšanas risinājumu, kā arī ar grafikas pastiprinātāju Alienware Graphics Amplifier. Unikālais centrālā procesora dzesēšanas risinājums, kas ietilpst tajā pašā mazajā korpusā, samazina radīto troksni un ļauj iegūt maksimālu veiktspēju, ko nodrošina jaunākie 6. paaudzes atbloķētie procesori Intel Core i5K un i7K. Spēlētāji, kas vēlas gūt vairāk, nekā piedāvā X51 iespaidīgā grafikas karte Nvidia GTX 960, tagad var baudīt spēles ar 4k izšķirtspēju, datoru savienojot ar grafikas pastiprinātāju un 4k displeju (abi nopērkami atsevišķi), kuri atbalsta atsevišķus grafikas procesorus, tostarp Nvidia GeForce GTX Titan X. Iekļauts DDR4 atbalsts atmiņas palielināšanai, jauni M.2 PCIe cietvielu diski, kas ļauj palielināt joslas platumu līdz 4 GB/s, un USB 3.1 porti, kas var radikāli palielināt datu caurlaidspēju, kad tiek pievienotas attiecīgās ierīces. Jaunākais galddators Alienware X51, kas tagad ir pieejams ar operētājsistēmu Windows 10, var nodrošināt reālistiskāku grafiku un vienmērīgāku spēli, izmantojot DirectX 12.

    Reklāma

    Klēpjdators Alienware 13, 15 un 17

    Jaunajiem Alienware klēpjdatoriem ir vairāk nekā 20 stratēģiski ieviestu atjauninājumu un pilnveidojumu, lai spēlētājiem sniegtu maksimālas spēļu iespējas. Viens no galvenajiem uzlabojumiem ir dinamiskā virstaktēšana, kuras patents ir iesniegts reģistrācijai un kura nepārtraukti pārrauga temperatūras sliekšņus, lai nodrošinātu maksimālu centrālā procesora veiktspēju. Visiem atjauninātajiem klēpjdatoriem ir USB C tipa porti, kas nodrošina USB 3.1 darbību un atbalsta tehnoloģiju Thunderbolt 3, turklāt tajos ir PCIe cietvielu diski, kas nodrošina būtisku 4 GB/s lielu caurlaidspēju, lai varētu ātri ielādēt spēles, multivides failus un programmas. Lai panāktu nevainojamu savienojamību, uzņēmums Alienware ir uzstādījis Killer Wireless-AC 1535 un Killer E2400 High-Performance Gigabit Ethernet kontrollerus, kas palielina ātrumu un uzticamību tiešsaistes spēļu laikā, straumējot spēli vai skatoties tiešsaistes HD video. Visi šie klēpjdatori tiek piegādāti ar operētājsistēmu Windows 10, un tie atbalsta arī operētājsistēmu Windows 8.1. Visu Alienware klēpjdatoru iespējas var paplašināt atbilstoši UltraHD 4k spēļu prasībām, savienojot tos ar grafikas pastiprinātāju Alienware Graphics Amplifier, kuram ir grafikas karte ar 4k izšķirtspējas atbalstu un papildu 4k displejs.

    Līdzās pārējām unikālajām iespējām, kas tiek piedāvātas atjaunināto izstrādājumu sērijā, klēpjdatoram Alienware 17 ir pieejams papildu Ultra 4k displejs ar jaunāko tehnoloģiju IGZO, kas nodrošina augstāku attēlu kvalitāti un mazāku elektroenerģijas patēriņu. Tā pati tehnoloģija IGZO ir pieejama arī jaunajā klēpjdatoram Alienware 13 paredzētajā papildu skārienpanelī ar QHD+ izšķirtspēju, kas tagad nodrošina ilgāku akumulatora darbības laiku ar to pašu 62 Wh akumulatoru. Alienware 15 ir pirmais un vienīgais klēpjdators tirgū, ko var konfigurēt ar jauno grafikas karti AMD Radeon R9 M395X.

    “Jaunās izstrādājumu sērijas izveidi iespaidoja mūsu klientu nemitīgā prasība pēc lielākas veiktspējas un jaunievedumiem,” teica Frenks Ezors (Frank Azor), Alienware līdzdibinātājs un ģenerāldirektors. “Jaunā šķidrās dzesēšanas sistēma un paplašinātais grafikas pastiprinātāja atbalsts, kuru pamatā ir modernākās komponentu tehnoloģijas, ir tikai jaunākie pilnveidojumi gandrīz divdesmit gadu laikā, kad esam rūpējušies par spēlētājiem un viņu vajadzībām.”

    Spēļu displeji

    Dell kā vispazīstamākais displeju zīmols visā pasaulē [1] piedāvā vēl vienu veiktspējas un izvēles iespēju līmeni, kas spēlētājiem sniedz vislabāko spēļu pieredzi. Ar jauno Dell 27 collu spēļu monitoru (S2716DG), kas ir īpaši paredzēts spēlēm, spēlētāji var atklāt nepārspējamas spēlēšanas iespējas un vienmērīgu, ātri reaģējošu attēlu. Šis monitors ir projektēts tā, lai nodrošinātu nevainojamu spēli ar asiem un neizkropļotiem kustīgiem attēliem, kas ir iegūti, izmantojot Nvidia tehnoloģiju G-Sync Gen II un visātrāko iespējamo atsvaidzināšanas biežumu (144 Hz), un tā reakcijas ātrums (1 ms) nepieļauj gandrīz nekādu ievades aizkavi. Izmantojot visas pielāgojamības funkcijas, varat komfortabli spēlēt spēles daudzas stundas, kā arī ērti piekļūt perifērijas ierīcēm, lietojot monitora plašo pieejamo portu klāstu.

    Tagad Dell ir paziņojis arī par savu pirmo 27 collu monitoru ar izliekto ekrānu. Šis Dell 27 collu monitors ar izliekto ekrānu (SE2716H) sniedz telpiskas un ērtas skatīšanās iespējas ar ieskaujoša attēla sajūtu. Ekrāna rāmja plānā konstrukcija uzlabo skatīšanās iespējas, paverot gandrīz monolītu skatu. Šis stilīgais un izturīgais, eleganti veidotais 27 collu monitors ar izliekto ekrānu piedāvā spēlētājiem satriecošu krāsu kontrastu. Spēlēšanas iespējas vēl vairāk uzlabo izteiksmīga un piesātināta skaņa, ko nodrošina divi jaudīgi iebūvētie 9 W skaļruņi.

    [1] Divus gadus pēc kārtas Dell monitori ir populārākie visā pasaulē. Avots: NPD DisplaySearch ceturkšņa pārskats par galda monitoru piegādi un prognozēm (2013. un 2014. gads).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    26.10.2015 10:30

    Kurš viņus izplata LV? Vai, kaut kur citur netālu…?

    Jancis
    26.10.2015 15:34
    Reply to  KKTK

    capital redzēju.

    Aldis Esmits
    26.10.2015 20:55
    Reply to  KKTK

    Alienware ir DELL sastāvā. Pie DELL izplatītajiem arī meklē.

    Ugis
    27.10.2015 08:54

    “Dell kā vispazīstamākais displeju zīmols visā pasaulē [1] piedāvā vēl vienu veiktspējas un izvēles iespēju līmeni, kas spēlētājiem sniedz vislabāko spēļu pieredzi.”

    Produkts labs, bet raksts briesmīgs: atkal burtiski tulkojumi no EN

    Purvavelns
    27.10.2015 10:29
    Reply to  Ugis

    tas nav raksts bet preses relīze.

    Reklāma