Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunās mobilās darbstacijas Dell Precision ir vēl jaudīgākas un piedāvā vēl labāku veiktspēju plānākā un vieglākā korpusā

    Jaunākie raksti

    Dell ir paziņojis par jaunu mobilo darbstaciju Dell Precision laidienu un būtiskiem atjauninājumiem sākotnējās Dell Precision fiksētās līnijas torņkonfigurācijas risinājumos. Jaunās mobilās darbstacijas, kuru konstrukcija ir mainīta gan iekšpusē, gan ārpusē, apvieno plānāka un vieglāka rūpnieciskā dizaina skaistumu un lielisku izskatu ar jaunāko grafikas tehnoloģiju veiktspēju, jauniem procesoriem, kā arī ātrāku atmiņu un krātuvi. Palielināta profesionālo lietojumprogrammu sertifikācijas uzticamība un novatorisks atbalsts — profesionāļi var iegūt nepārtrauktu darbplūsmu jaudīgā un elegantā datorā, kas ir pielāgots viņu vajadzībām.

    “Mēs uzklausījām savus klientus, kas pārstāv plašsaziņas, izklaides, inženierzinātņu, ražošanas, finanšu un citas jomas, lai piedāvātu sistēmas ar vislabāko veiktspēju atbilstoši viņu kritiskajai darba slodzei,” teica Rahuls Tikū (Rhul Tikoo), Dell Precision vadītājs un ģenerāldirektors. “Šajā izstrādājumu sērijā ir īstenoti nozares labākie risinājumi, kuros ir apvienotas lieliskas un jaunas mūsu aparatūras ražošanas partneru tehnoloģijas un nevainojama funkcionalitāte ar kritiski svarīgām lietojumprogrammām no mūsu programmatūras izstrādes partneriem, kā arī ar pārsteidzošiem jaunievedumiem, kurus radījuši mūsu Dell inženieru darba grupas, lai mūsu klientiem nodrošinātu jaudīgas un lieliski līdzsvarotas mobilās un fiksētās darbstacijas.”

    Reklāma

    Izmantojot konfigurācijas iespējas, kas ietver jaunos 6. paaudzes Intel® Core procesorus, pirmos Intel® Xeon® procesorus mobilajām darbstacijām un nākotnē arī Intel Xeon procesorus E3-1200 izstrādājumu saimei, šajā izstrādājumu sērijā ir ievērojami uzlabota veiktspēja. Jaunākās profesionālās AMD un NVIDIA grafikas kartes nodrošina ievērojamu skaitļošanas jaudu un šajā klasē vislabāko vizuālo veiktspēju. Jaunās novatoriskās ekrāna iespējas ietver pirmos displejus PremierColor 4k Ultra ar 100% minimālo Adobe RGB krāsu gammu. Full HD un UHD iespējas InfinityEdge displejā piedāvā gandrīz bezapmaļu ekrānu, lai šokējoši mazā korpusā nodrošinātu 15,6 collu skatīšanās apgabalu. Šai paaudzei ir raksturīgi jauni industriālā dizaina elementi ar oglekļa šķiedrām un alumīniju, lai iegūtu plānāku, vieglāku un izturīgāku korpusu. Jaunās akumulatora konstrukcijas un novatoriskās siltumtehnoloģijas dēļ šajā izstrādājumu sērijā ir līdzsvarota nevainojama veiktspēja un atjautīgs dizains.

    Jaunās darbstacijas Dell Precision piedāvā arī vislabākās darba iespējas profesionāliem lietotājiem, ko nodrošina dažādu profesionālu lietojumprogrammu papildu sertifikāti, aparatūras pielāgošanas veidi, kas garantē sistēmu piemērotību konkrētām vajadzībām, un visaptverošs atbalsts, kas ļauj samazināt dīkstāves laiku. Jaunajām sistēmām ir neatkarīgo programmatūras izstrādātāju sertifikāti, un to komplektācijā ir automatizētais rīks Dell Precision Optimizer, tagad ar integrētu programmatūras izmaiņu un konfigurācijas pārvaldību, kas ļauj maksimāli palielināt dažādu profesionālu lietojumprogrammu veiktspēju, sākot no Adobe un Autodesk un beidzot ar daudzām citām programmām.

    Jaunās mobilās darbstacijas atbalstīs visjaunākās USB tehnoloģijas, kā arī Thunderbolt 3 un jaunas M.2 PCIe NVMe krātuves iespējas, lai nodrošinātu maksimālu caurlaidspēju, kad tiek apstrādāti lieli faili. Papildpakalpojums ProSupport Plus datoriem un planšetdatoriem piedāvā klientiem vienīgo pilnīgo atbalsta pakalpojumu, kurā ir ietverta prioritāra piekļuve ekspertu atbalstam, nejaušu bojājumu remonts un proaktīva, iepriekš paredzoša uzraudzība, lai nodrošinātu automātisku problēmu profilaksi un novēršanu [1] un klienti varētu mazāk laika tērēt raizēm un vairāk laika — radīšanai ar darbstacijām Dell Precision.

    Detalizēta informācija par izstrādājumiem

    Preces nosaukums Izmēri Jauninājumi salīdzinājumā ar iepriekšējo paaudzi
    Mobilās darbstacijas Dell Precision
    Dell Precision 17 7000 sērija: 17”- 7710 16,42 x 11,08 x 1,12 collas (aizmugure 1,36 collas) Dell visjaudīgākā darbstacija.·       Displejs UHD PremierColor ar 100% Adobe RGB krāsu gammu·       Par 14% plānāka

    ·       Par 20% ātrāki procesori

    ·       Par 43% ātrāka atmiņa

    ·       Trīsreiz ātrāki cietvielu diski

     

    Dell Precision 15 7000 sērija: 15” –  7510 14,88 x 10,38 x 1,09 collas (aizmugure 1,3 collas)
    Dell Precision 15 5000 sērija: 15” – 5510 14,06 x 9,27 x 0,45 collas (aizmugure 0,66 collas); sākot ar 3,93 mārciņām Dell visvieglākā, plānākā un mazākā darbstacija.·       Par 20% ātrāki procesori·       Par 43% ātrāka atmiņa

    ·       Trīsreiz ātrāki cietvielu diski

    ·       Pasaulē pirmā 15 collu darbstacija ar InfinityEdge displeju

     

    Dell Precision 15 3000 sērija: 15” – 3510 14,61 x 9,94 x 0,97 collas Iespaidīga veiktspēja par pieņemamu cenu.·       Par 15% ātrāki procesori·       Par 20% ātrāka grafikas karte

    ·       Par 33% ātrāka atmiņa

    ·       Trīsreiz ātrāki cietvielu diski

    ·       Par 26% plānāka

    ·       Par 12% vieglāka

     

    Galda darbstacijas Dell Precision
    Tower 3000 sērija: 3620 14,17 x 6,89 x 17,12 collas Profesionāla veiktspēja nelielā korpusā par pieņemamu cenu·       Par 33% ātrāki procesori·       Par 34% ātrāka grafikas karte

    ·       Par 33% ātrāka atmiņa

    ·       Trīsreiz ātrāki cietvielu diski

    ·       Pasaulē mazākais darbstacijas sistēmbloks

     

    Tower 3000 sērija: 3420 11,42 x 3,65 x 11,5 collas

    Nozarē labākās Dell perifērijas ierīces nodrošina iespaidīgu attēlu un lielisku darba ražīgumu

    Dell godalgotais monitoru klāsts, kas ir arī vispazīstamākais monitoru zīmols visā pasaulē[2], ļauj radošiem profesionāļiem radikāli mainīt skatīšanās iespējas, izmantojot nevainojamu veiktspēju, nepārspējamu uzticamību un novatorisku dizainu. Jaunam monitoram Dell UltraSharp 25 PremierColor un monitoram Dell UltraSharp 27 PremierColor ir īpaši plāns rāmis, kas klientiem ļauj izbaudīt nevainojamas skatīšanās iespējas vai izmantot iespaidīgu divu monitoru apvienojumu. Šie monitori ir arī pagriežami pulksteņrādītāju kustības virzienā un pretēji tam, lai iegūtu uzlabotas skatīšanās iespējas ar QHD izšķirtspēju. Īpaši plānie rāmji tikai papildina nesalīdzināmo ekrāna veiktspēju, krāsu precizitāti, plašās savienojumu iespējas, pielāgojamās skatīšanās iespējas un uzticamību. Dell PremierColor nosaka jaunus standartus radošiem profesionāļiem, piedāvājot rūpnīcā precīzi kalibrētas krāsas, krāsu pielāgošanas iespējas, ko var iespējot lietotājs, un īpašu krāsu dziļumu un krāsu gammu darbiem, kuros kritiski svarīga ir krāsa. Plašāku informāciju var atrast šeit.

    Uzņēmums Dell ir arī apņēmies izstrādāt tādus risinājumus, kas ļauj izveidot maksimāli elegantus un īpaši mobilus izstrādājumus, vienlaikus saglabājot vai uzlabojot to darba ražīgumu. Dell paplašinās savu nozarē labāko dokstaciju klāstu, tuvākajā nākotnē ieviešot Dell Dock un Dell Thunderbolt Dock. Šīm dokstacijām būs USB C tipa un Thunderbolt savienojumi, lai klienti varētu izmantot ērtības un uzlaboto darba ražīgumu, ko sniedz dokstaciju risinājumi plašā izstrādājumu klāstā jau tagad un nākotnē. Plašāku informāciju par šīm abām dokstacijām var atrast šeit.

    Pieejamība

    Paredzams, ka Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionā jaunās darbstacijas Dell Precision būs pieejamas vēlāk šajā mēnesī. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet vietni Dell.com.

    Jaunie monitori Dell UltraSharp 25 PremierColor un Dell UltraSharp 27 PremierColour būs pieejami iegādei vietnē Dell.com no 2015. gada oktobra.

    [1] Avots: NPD DisplaySearch ceturkšņa pārskats par galda monitoru piegādi un prognozēm (2013. un 2014. gads)
    [2] Saskaņā ar Dell 2014. gada oktobra analīzi. Visos izstrādājumos nav pieejamas visas ProSupport Plus funkcijas. Lai iegūtu plašāku informāciju, apmeklējiet vietni www.dell.com/prosupportplus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    18.10.2015 22:54

    Kāds var paskaidrot, kāda iemesla dēļ jaudīgam laptopam, kas pozicionējas kā darbstacija, ir jāliek 100% adobes RGB displejs? Laptopu tāpat nelieto ilgstoši, man šķiet, vienkāršāk ir piespraust normālu ekrānu (bilde, ergonomika un izmērs) lai nebūtu jāķēmojas ar paliktņiem un jāmežģī acis.

    Janis
    19.10.2015 16:05
    Reply to  x

    redzi – ne vienmēr un ne visur tas ir iespējams. pats lietoju iepriekšējās Precision M6800 un ir ērti, ka visus video montāžas darbus varu veikt jebkurā vietā.

    x
    19.10.2015 18:26
    Reply to  Janis

    tipa, fiksais kāzu video – otrā dienā ap pēcpusdienu, kad līgavainis ir pamodies un atradis bikses, viņš atrod jauno sievu ar vecākiem jau skatāmies samontētu iepr. dienas video?

    Janis
    19.10.2015 21:06
    Reply to  x

    dies’ pas’ – nē (no kāzu montāžas izvairos kā no uguns), bet pielieojums arī tāds varētu būt šādam darba zirgam :) katrā ziņā – ir ērti, ja ir jaudīgs “lops” azotē, ar kuru vari strādāt ātri, labi un ērti no jebkuras vietas, nedomājot – kur lai pieslēdz, lai kko saskatītu montējot vai arī kur ar visu dokstaciju tagad nolien. pats šo bonusu vislabāk novērtēju, gatavojot sižetus no Londonas pirms pāris gadiem – safilmējam materiālu, samontēju turpat mediju centrā un jau pēc brīža sižets ir atdots uz Latviju caur ftp, lai jau pēc brīža pievienotos filmēšanas komandai.

    x
    19.10.2015 21:55
    Reply to  Janis

    Skaidrs. Vadāt monitoru ar lidmašīnu, pat busiņu, nav ikdiena, un visdrīzāk ka preses/mēdiju centri no tehn. līdzekļiem nodrošina tikai galdu/krēslu un inetu. Neatceros no Olimpiādes m.c., kā tieši tur izskatījās, TV jau rādīja gan.

    Nu tad tīri privāts jautājums – šādi strādājot, nav regulāri jāiet uz masāžu kā tālbraucējiem? protams, ja šāds darbs lauka apstākļos pie laptopa nav izņēmuma gadījums pāris reizes gadā.

    Janis
    20.10.2015 00:09
    Reply to  x

    Nu tieši tāpēc arī priecājos, ka ir tādi dzelži kā Precision, kas ļauj visu izdarīt “lauka” apstākļos, ja tāda nepieciešamība ir. Un par preses centru – jup, standartā nekas vairāk par bezmaksas kafiju, vietu pie galda un power caurumu arī nav. Paralimpiādes laikā (uz kuru nācās Londonā pastrādāt un domājams arī Olimpiādes laikā bija tāpat) – ekstras kā montāžas telpas uc tehnikas iespējas bija tad, ja kompānija/TV, kuru pārstāvi noloca ļoti labu kāpostu. Smuki atstrādāts bizness :)

    Atbildot uz jautājumu par masāžu, nav tik traki, jo tā nav ikdienas prakse, pamatā tomēr darbojos vai nu Rīgā ofisā vai arī “otrajās mājās” – Liepājā. Tiesa – pēc stundas darbošanās pa ceļam no vienas vietas uz otru braucošā transportā, gan nav diez ko ērti, tāpēc ļoti noder pastaigas pēc ilgākas darbošanās vai šī gada “āķis lūpā” – veikbords.

    x
    18.10.2015 22:55

    cietvielu diski ir būtiski ātrāki un uzticamāki par šķidrvielu diskiem. Pierādīts.

    Ivars
    20.10.2015 02:02

    Jācer, ka jaunajiem modeļiem kvalitāte būs daudz maz ciešamā līmenī. Iepriekšējo modeļu kvalitāte ir zerm jebkuras kritikas. Ir viņiem protams dažas foršas fīčas, bet remontu biežums neatsver viņas.

    Reklāma