Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC laiž klajā Desire 728G Dual SIM viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Pateicoties virknei funkciju, uzlabotai priekšējai un aizmugurējai kamerai lieliskākai attēlu iemūžināšanai, inteliģentam un stilīgam dizainam, šis tālrunis sniedz personalizētāko lietošanas pieredzi, bet Dual SIM funkcionalitāte sniedz iespēju viegli pārslēgties no vienas SIM kartes uz otru, veicot vairākas darbības vienlaikus.

    „Jaunais HTC Desire 728G Dual SIM apvieno dzīvespriecīgu dizainu un bagātas funkcijas. Mēs saviem klientiem vēlamies nodrošināt jaudīgu, pilnībā pielāgojamo lietošanas pieredzi un HTC Desire 728G Dual SIM to visu viennozīmīgi sniedz,” norāda Vladislavs Berčenko, HTC vadītājs Baltijā.

    Reklāma

    Papildus izteiktam dizainam – uzlabotas funkcijas

    HTC Desire 728G Dual SIM ir ietērpts elegantā, stilīgā korpusā un lepojas ar tīru, pārsteidzošu gala rezultātu. Jaudīgā darbība tiek nodrošināta pateicoties 64-bit MediaTek 1.3GHz astoņu kodolu procesoram. HTC Desire 728G Dual SIM vienmēr sniedz vieglu un nemanāmu lietošanas pieredzi, gan skatoties jaunākos video, gan spēlējot iecienītākās spēles vai klausoties mūziku, ko atskaņo HTC BoomSoundTM skaļruņi ar Dolby AudioTM. Augstākās kvalitātes audio apvienojumā ar dinamisko 5.5” augstas izšķirtspējas ekrānu nodrošina, ka tieši HTC Desire 728G Dual SIM ir vislieliskākais tālrunis, lai skatītu aktuālākos šovus vai dalītos ar iespaidīgākajiem virālajiem video.

    Viss šis skatāms intuitīvā un pielāgojamā saskarnē. Pateicoties Android un HTC Sense tas ļauj pašizteikties, mainot saskarni jebkurā mirklī – viegli, ātri un personiski. HTC Themes ieved vēl dziļāk pielāgošanas rīku bagātībā, automātiski atjaunojot tālruni, lai pielāgotu to lietotāja iztēlei, ņemot par pamatu izvēlētos attēlus.

    Attēlu iemūžināšana ar augstākās klases kameru

    Nav labāka pašizpausmes veida par attēlveidošanu un HTC Desire 728G Dual SIM 13MP galvenā kamera ļauj iemūžināt attēlus pārsteidzošā kvalitātē. Galveno kameru papildina 5MP priekšējā kamera, lai lietotājs vienmēr būtu gatavs nevainojamam foto, neskatoties uz to, vai tas ir selfijs vai dabas skats tālumā. Abas kameras sniedz iespēju iemūžināt arī augstas kvalitātes 1080p video. Pateicoties 8GB iekšējai atmiņai un papildus MicroSD kartes vietai, kas sniedz iespēju papildus saglabāt vēl 2TB, ikviens iemūžinātais mirklis var tikt saglabāts bez lieka uztraukuma.

    Pieejamība

    Jaunais viedtālrunis HTC Desire 728G Dual SIM Baltijas tirgū būs pieejams šī gada novembra sākumā. Tālruņa aptuvenā cena būs 299 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    keipthount .
    12.10.2015 21:57

    Gribēju iegādāties Samsung Galaxy A5, kaut arī ienīstu Samsung, nepatīk viņu viedtālruņi, bet šodien redzu, ka uz papīriem šis HTC ir tīri okei, salīdzinot ar A5.
    Tagad ir neliels stragls, jo no HTC neesmu neko man tīkamu redzējis. Īpaši pieviļ kameras, kas man ir ļoti svarīga lieta. Domāju, ka man vēl nedaudz jāpaciešās līdz jaunais HTC būs taustāms dzīvē.

    KKTK
    12.10.2015 22:55
    Reply to  keipthount .

    Ja vajag foto, tad sony…

    Miks
    13.10.2015 10:44
    Reply to  keipthount .

    Viennozīmīgi ņem A5 laba cena, laba kvalitāte un kamera :)

    keipthount .
    13.10.2015 10:52
    Reply to  Miks

    Yea, tāda ir tā doma, bet negribu sasteigt, reiz jau nofeiloju ar relefona pirkšanu.
    Nezinu, vai pieradīšu pie samsung, bet man A5 patīk tas, ka viņš ir plāns, kamera ir laba, pārējo nez.

    Miks
    13.10.2015 13:41
    Reply to  keipthount .

    A kas tur ko pierast?
    Baterija tur labi par turklāt par spīti švakajam procesoram utt strādā pat ļoti labi un spēlēs arī velk jaunākas(testa variantā uzliku)
    No 2gb Ram brīvi stabili būs 1gb līdz 1.3gb
    Nez par to summu, ko jēdzīgāku atrast būs grūti, ar kaut kādiem chainīzeriem un justfaiviem nemaz vari nesalīdzināt tas nekas ka konkurenti uz papīra izskatas smukāk rēāli dzīvē vis ir krietni savādāk!
    Bet nu skaties pats par gaumi jau nestrīdas! :)

    Romis
    13.10.2015 11:32

    Nu nez, katru rītu skatīties uz Samsung uzrakstu, ja to varētu novākt vismaz no priekšējā paneļa… kaut gan pie HTC esmu jau pieradis.

    Reklāma