Web Analytics
More
    Reklāma

    Adobe veido Monument Mode, lai aizvāktu no fotogrāfijas liekos cilvēkus

    Jaunākie raksti

    Max dizaina konferences ietvaros pagājušajā nedēļā Adobe parādīja vairākus jaunumus, tomēr vienkāršajam lietotājam visinteresantākais varētu likties jaunums, ko programmatūras ražotājs nosaucis par Monument Mode. Jaunā iespēja ļaus no populāru apskates objektu un arī citām fotogrāfijām aizvākt prom liekos cilvēkus un automašīnas ar viena klikšķa palīdzību.

    Adobe sola, ka drīzumā Monument Mode spēs no attēla aizvākt prom arī citus nevēlamus objektus, tomēr tiem būšot jābūt kustīgiem, lai programmatūra tos spētu atšķirt no pārējā attēla. Attēla apstrādei un nevēlamā objekta atpazīšanai tiekot izmantots mākslīgā intelekta paveids. Tas spēšot arī uzlabot fotogrāfijas telpiskumu, kā arī nākotnē no vairākām fotogrāfijām izveidot 3D drukāšanai paredzētu projektu.

    Reklāma

    Adobe nav atklājusi Monument Mode un citu jauno iespēju iznākšanas laiku, tomēr izskatās, ka ir vērts nedaudz pagaidīt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    12.10.2015 11:17

    Kamēr tiek lietots statīvs, tikmēr jau problēmu nav, bet ar mobilo telefonu jau neviens statīvu līdzi nestaipa. ar mobilo mēs gribam pastiept roku un uzņemt kadru! Darīt kaut ko vairāk, tas jau ir daudz prasīts!

    x
    12.10.2015 16:35
    Reply to  Uldis M.

    atbalstīt plaukstu pret margām vai citu nekustīgu verķi un ļoti lēnām palaist slēdzi (var izmantot taimeri) – tam nav nepieciešams statīvs.

    cita lieta, ka ķepas uztraukumā trīc un dreb no domas, ka iepostēs bildi tīklā par 10sek vēlāk, kā cerēts.

    Krotow
    28.01.2016 12:25
    Reply to  x

    Ar postēšanu tam nav nekāda sakara. Pamēģini nobildēt kādu objektu bez cilvēkiem publiskā vietā, kur pastāvīgi staigā apkārt daudz tautas, zinot, ka tu šajā vietā ilgi neatgriezīsies – varbūt vairs nekad. Uzreiz sajutīsi, kāpēc daži ir gatavi maksāt pat četrciparu skaitli par pro fotoaparātiem, kurus viņiem ikdienā pat nevajag.

    Kaspars
    12.10.2015 17:11
    Reply to  Uldis M.

    Pieļauju ka šai aplikācijai nebūs problēmu piezīmēt mikro malas apkārt rāmim, kuras veidosies roku trīcēšanas rezultātā tā kā statīvs varētu nebūt obligāts, šeit tas noteikti tika izmantots, lai uzskatāmi nodemonstrētu fīču un netīšam neizrautu translācijas kabeļus :D

    KKTK
    12.10.2015 14:30

    Nez, kāpēc google vēl nepiedāvā tavam foto novākt lieko izmantojot tūkstošiem google serveros edošos populāru vietu foto fragmentus?

    x
    13.10.2015 11:12
    Reply to  KKTK

    nāh…kam vajag uzņemt vietu bildes un trakot ar apstrādi, ja vajadzētu tikai vienkāršu veidu, lai pateiktu kādu bildi tu gribi “uzņemt” un gogle to pagatavotu.

    Reklāma