Web Analytics
More
    Reklāma

    Eksperti no Silīcija ielejas vadīs startup akadēmiju Rīgā

    Jaunākie raksti

    Atklāta pieteikšanās TechHub Riga startup akadēmijai, kurā 10 tehnoloģiju iesācējuzņēmumi varēs saņemt padomus no Silīcija ielejas ekspertiem. Akadēmija norisināsies 6.novembrī, dienu pirms Baltijā lielākās tehnoloģiju startup konferences “Silicon Valley Comes to the Baltics”. Piecas labākās komandas varēs prezentēt savu ideju uz konferences lielās skatuves 650 konferences dalībnieku auditorijai. Pieteikšanās beigu termiņš ir 26. oktobris, pieteikuma forma atrodama šeit: ej.uz/sv2b.

    TechHub Riga startup akadēmija ir bezmaksas meistarklase, veidota ar mērķi attīstīt tehnoloģiju uzņēmējdarbību, tā norisināsies konferences oficiālās bankas – Rietumu Bankas – telpās. Vienas dienas ietvaros izvēlētie uzņēmumi prezentēs savas idejas mentoriem, saņems individuālas konsultācijas, lai pilnveidotu savu produktu, kā arī tiksies ar nozares uzņēmējiem un investoriem. Mentoru vidū būs tādi pieredzējuši eksperti kā Renāts Lokomets (Rietumu Bankas vecākais viceprezidents) un Šons Persivals (Sean Percival) (“500 Startups” partneris un Oslo inkubatora vadītājs), kā arī citi vadošie eksperti.

    Reklāma

    Akadēmijā var pieteikties Baltijas, Skandināvijas vai Austrumeiropas pirms-akseleratora stadijas tehnoloģiju jaunuzņēmumi, kas rada IT vai tehnoloģiju produktu vai pakalpojumu (mobilās lietotnes, sociālie tīkli, e-komercijas platformas u.c.) un kas ir gatavi mācīties un attīstīt savu biznesa ideju. Akadēmijā tiks uzņemtas 10 perspektīvākās idejas, savukārt 5 komandas, kas būs uzrādījušas vislabākos rezultātus un izaugsmes potenciālu, pēcāk iegūs iespēju prezentēt savu biznesa ideju rudens nozīmīgākajā tehnoloģiju konferencē “Silicon Valley Comes to the Baltics”, kas notiks 7.novembrī un vienuviet pulcēs Baltijas tehnoloģiju vides līderus, uzņēmējus un investorus.

    Starptautiskajā tehnoloģiju iesācējuzņēmumu (startup) konferencē “Silicon Valley Comes to the Baltics 2015” uzstāsies desmit starptautiski pazīstami runātāji no Silīcija ielejas ASV, kā arī Baltijas reģiona veiksmes stāsti tehnoloģiju stārtapu jomā. Runātāju vidū ir investīciju uzņēmuma “500 Startups” partneri Marvins Lao (Marvin Liao), Hasans Haiders (Hasan Haider) un Šons Persivals (Sean Percival), kā arī Ališia Dai (Alicia Dai) no Latvijā radītā jautājumu un atbilžu sociālā tīkla Ask.fm, Kristo Käärmann, Igaunijas veiksmes stāsta, naudas pārskaitījumu platformas TransferWise dibinātājs, Latvijas globāli veiksmīgās datu vizualizācijas platformas Infogr.am vadītājs Silīcija ielejā Mikko Järvenpää. Vēl tikai līdz 9. oktobrim iespējams iegādāties early bird biļetes par samazinātu cenu. Vairāk informācijas: www.sv2b.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma