Web Analytics
More
    Reklāma

    Nosaukti Windows 10 izmēģinājuma kampaņas #W10LV uzvarētāji

    Jaunākie raksti

    Noslēdzot Windows 10 izmēģinājuma kampaņu, kuras laikā 10 Latvijas iedzīvotāji – aktīvi sociālo mediju lietotāji izmēģināja Windows 10 ierīces un dalījās savos iespaidos sociālajos tīklos, noteikti trīs uzvarētāji – aktīvākie un interesantāko ierakstu autori.

    Trešo vietu ieguva Marks Gitermans, Iespējamās misijas absolvents, Rīgas 22. vidusskolas informātikas un matemātikas skolotājs par to aktīvu diskusijas veidošanu ar saviem sekotājiem un saziņu gan latviešu, gan krievu valodā.

    Reklāma

    Otro vietu ieguva Valdis Ošiņš, uzņēmējs un fotogrāfs, par pamatīgumu pieejā un rūpīgu iedziļināšanos Windows 10 funkcijās un Windows platformā pieejamās programmās.

    Pirmo vietu ieguva Ēriks Saksons, Chaula.tv programmu direktors, TV moderators, par interaktivitāti un mūsdienīgu pieeju, veidojot Windows 10 planšetes iespēju videoapskatus.

    Dalībnieku paveikto vērtēja Kristaps Skutelis, tehnoloģiju bloga Kursors.lv vadītājs, Salvis Praude, Microsoft mazumtirdzniecības pārdošanas vadītājs Latvijā un Reinis Upenieks, reklāmas aģentūras BK Projekti vadītājs.

    Projektā piedalījās arī radio raidījumu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, modes blogeris Deniss Ševeļovs, diriģents Ints Teterovskis, režisore un producente Dace Pūce, fotogrāfs Andris Barbans, pedagogi Oskars Līkops un Valdis Zuters.

    #W10LV dalībnieki atzina, ka Windows 10 ierīču izmēģināšana un apskatu veidošana bija interesanta, bet arī diezgan grūta pieredze, jo bija jāatrod veids, ko un kā pastāstīt arī saviem sekotājiem sociālajos tīklos.

    Starp interesantākajiem atklājumiem un pozitīvajām atziņām dalībnieki minēja gan to, ka Windows 10 ir viegli apgūstama un vienkārša lietošanā, gan dažādus Windows platformā pieejamus rīkus – OneDrive dokumentu krātuvi mākonī, OneNote elektronisko piezīmju grāmatiņu, iespēju automātiski sinhronizēt dizainu un iestatījumus dažādās lietotāja ierīcēs – datorā, planšetē, viedtelefonā.

    Visu dalībnieku publicētais kampaņas ietvaros pieejams https://tagboard.com/w10lv/search.

    Kā ziņots, Windows 10 pieejams kā bezmaksas atjauninājums Windows 7 SP1 un Windows 8.1 ierīcēm – vairāk informācijas Microsoft.com/Windows10.

    Windows 10 iekļauj vairākus nozīmīgus jauninājumus drošības un funkcionalitātes jomās, kā arī sniedz lietotājiem vienotas platformas pieredzi dažādās ierīcēs — datoros, planšetdatoros, telefonos, Raspberry Pi, Xbox One, HoloLens un citās. Windows 10 piedāvā pārskatāmu un labi organizētu darba vidi, kā arī labāku Office un Skype integrāciju, jaunu un ātru interneta pārlūku Microsoft Edge, integrētu Xbox lietotni, Continuum optimizācijas rīku, kas lietotnes pielāgo kā skārienjutīgiem ekrāniem, tā izmantošanai ar klaviatūru un peli, jaunas iebūvētās lietotnes foto, kartēm, mūzikai, filmām un TV ar koplietošanas un rezerves kopiju funkciju, pateicoties OneDrive mākonim, un citas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma