Web Analytics
More
    Reklāma

    Plikbilžu izskaušanā Instagram vaino Apple

    Jaunākie raksti

    Instagram vadītājs Kevins Sistroms (Kevyn Systrom) apliecinājis, ka Instagram nākas ignorēt #FreeTheNipple kustību, kas cīnās par sieviešu un vīriešu krūtsgalu līdztiesību tīmeklī, jo Apple iTunes nosacījumi liedz izvietot jebkāda veida plikbildes. Instagram jau nācās noņemt no servisa vairāku slavenību atkailinātās krūtis. Instagram un mūsu visu kopējā zaudējumu sarakstā ir tādas zināmas dāmas kā Miley Cyrus, Chelsea Handler, Chrissy Teigen un Naomi Campbell.

    Instagram vēlas, lai viņu servisu izmantotu maksimāli plašs lietotāju loks, tāpēc nākas pielāgoties Apple lietotņu veikala App Store nosacījumiem. Ja Instagram pieļautu plikbilžu nonākšanu savā servisā, Instagram lietotne App Store tiktu izvietota sadaļā, kurai var piekļūt lietotāji, kuri ir vecāki par 17 gadiem.

    Instagram teorētiski atbalsta māksliniecisko brīvību, bet Sistroms atzīst, ka dažreiz nākas pielāgoties lielajiem spēlētājiem, kas uzspiež savu skatījumu. Tiek minēts, ka Twitter ir saņēmis 4+ Apple lietotņu veikala reitingu, kaut gan šajā mikroblogošanas servisā ir atrodams 17+ reitinga saturs. Kevins Sistroms uzskata, ka arī Twitter būtu jāpārskata savi lietošanas nosacījumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma