Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Now saņem vairākas bezsaistes balss komandas

    Jaunākie raksti

    Digitālo asistentu cīņās atklāta jauna fronte – Google Now iespējas papildinātas ar visai loģisku soli – balss vadība bezsaistē. Iepriekš Google Now bez tīmekļa vienkārši nestrādāja.

    Jauno Google Now balss komandu klāsts nav pārāk plašs, tomēr tas ir labs sākums. Ar balsi bezsaistē varēsi palūgt, lai Google Now izlēdz Bluetooth (turn off Bluetooth), ieslēdz LED lukturīti (turn on the flashlight) vai uzsāk mūzikas atskaņošanu (play music). Pastāv iespēja nosūtīt īsziņu vai uzsākt balss zvanu.

    Reklāma

    Protams, teorētiski arī iepriekš Google Now digitālais asistents būtu varējis paveikt minēto bez nepieciešamības pieslēgties tīmeklim, bet labāk vēlu, nekā nekad.

    15 - 1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    29.09.2015 09:41

    Es domāju, ka cilvēki tiešām izmantotu Google Now, ja vien viņi zinātu, ka tāds eksistē :D un kādas darbības ar to var veikt.
    Pats pilnīgi reāli izmantoju to, lai veiktu valūtas konvertāciju un uzliktu power-nap modinātāju. Vēl man patīk teatrāli pavēlēt gūglei ”take me home”. Citas funkcijas šķiet vairāk noder kā party-trick nevis, lai nopietni atvieglotu ikdienas darbus.

    29.09.2015 10:14

    Jāatzīst, ka pats īsti neredzu Google Now ieguvumus, jo sākotnēji nācās telefonu pārslēgt uz angļu valodu, tad aktivizēt Google Now, jo pretējā gadījumā neaktivizējās vairāki servisi. Kādreiz Google Now rija akumulatoru, nezinu kā ir tagad.

    Protams, ir vairāki Google Now triki par “take me home” un “do I need an umbrella tomorrow”, bet ļoti daudz kas pie mums arī nestrādā kā ārzemēs.

    Īsāk sakot – Google Now mani pievīla sākotnējā fāzē, tagad kaut kā nav iegājies pamata telefonā to turēt ieslēgtu.

    Reklāma