Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung “Buy Back” lietoto mobilo ierīču nomaiņas programmu Baltijā izmantojuši jau 400 cilvēki

    Jaunākie raksti

    Samsung svinīgi sveicis 400. “Buy Back” jeb Samsung mobilo ierīču nomaiņas programmas lietotāju, par ko kļuvusi trīs bērnu māmiņa Ketija Karlsone.

    „Man ļoti svarīga ir tālruņa funkcionalitāte un kameras kvalitāte – šo īpašību apvienojums sniedz iespēju bez īpašas bilžu apstrādes tās ievietot sociālajos tīklos. Tikpat būtiski ir arī produktivitātes rīki un personalizēšanas iespējas atbilstoši manām vēlmēm. Atzīšos, pērkot iPhone 6, cerēju, kas tas sniegs divus vienā – elegantu dizainu un augstu produktivitāti, taču biju vīlusies, jo glīts bija tikai iepakojums bez laba satura. Tāpēc esmu priecīga par šo Samsung programmu, kas ļauj labot savas kļūdas, pārejot uz labāko, kas tirgū ir – Galaxy S6edge+, ” saka K.Karlsone.

    Reklāma

    Lai gan “Buy Back” programma, kas dod iespēju atdot veco viedtālruni vai planšetdatoru un saņemt atlaidi jaunas Samsung ierīces iegādei, Baltijas valstīs darbojas īsu brīdi, to ir izmantojuši jau 400 cilvēki. „Laiks no brīža, kad iegādāts mobilais tālrunis, līdz brīdim, kad rodas vēlme izmēģināt jau nākamo modeli, kļūst arvien īsāks. Ar “Buy Back” programmu piedāvājam ērtu risinājumu šādās situācijās – par vecās ierīces lietderīgu izmantošanu nav jāraizējas, jo tā kļūst par starta kapitālu jaunajai. Esam priecīgi par Ketijas izvēli mainīt iPhone 6 pret jaudīgo Samsung Galaxy S6 edge+, taču tas nav pārsteigums, jo kā liecina mūsu statistika – puse Apple tālruņu īpašnieku savu telefonu izvēlas mainīt pret Samsung Galaxy S6 edge,” skaidro Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs.

    Kopumā Baltijas valstīs lielākā daļa klientu izvēlas atdot iepriekšējo Galaxy S sēriju ierīces, kam seko Samsung Note un iPhone tālruņi. Savukārt populārākās jaunās ierīces, kuras tiek izvēlētas iepriekšējās vietā, ir Galaxy S6 sērijas viedtālruņi un Galaxy S5.

    “Buy Back” programmā var iesniegt pilnīgi nestrādājošus, daļēji nolietotus vai jaunus populārāko ražotāju tālruņus un planšetdatorus, par to saņemot atlaidi jaunas Samsung ierīces iegādei. Kompensācijas summa tiek aprēķināta, ņemot vērā vecā modeļa aptuveno tirgus cenu un tā nolietojumu – skrāpējumus, bojājumus, nestrādājošas funkcijas u.c. Precīzu atlaidi nosaka pārdevējs tirdzniecības vietā (Euronics, LMT vai Samsung veikalā), taču aptuveno summu var uzzināt mājaslapā www.buyback.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    27 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Purvavelns
    28.09.2015 17:22

    trīs bērnu māmiņai produktivitātes rīks atrodas kaut kur citur – ne aifonā un ne samsungā.

    Andris Briedis
    28.09.2015 23:50
    Reply to  Purvavelns

    Riktīgi ierēcu par šo – labs :)
    Visdrīzākais, ka Ketija paralēli bērnu štancēšanai strādā NASĀ un ikdienas pārrēķina komētu trajektorijas savā viedtālrunī.

    28.09.2015 23:51
    Reply to  Andris Briedis

    Nu tas jau ir rupji. Not cool!

    Andris Briedis
    29.09.2015 00:02

    pielaboju uz saudzīgāku versiju, bet Samsunga PR vienkārši uzprasās uz asākiem komentāriem

    Purvavelns
    28.09.2015 17:31

    vispār preses relīzes ir OK< bet, kad es lasu par Kitiju, kurai vajag produktivitātes rīkus – nu pzdc – gribas vaigā redzēt šitos dzejniekus pīāristus…

    Andris Briedis
    29.09.2015 00:00
    Reply to  Purvavelns

    Dzejnieks Māris Ķikāns vārsmo: “tātad atnāca divi noraudājušies 3GS aiponu lietotāji, viens paņēma S6, otrs A5” un lūk statistika ar lielo burtu “PUSE Apple tālruņu īpašnieku savu telefonu izvēlas mainīt pret Samsung Galaxy S6 edge”

    Deace Duck
    28.09.2015 23:10

    Iegāju tai http://www.buyback.lv/ Paldies, labāk izmest nekā izmantot viņu aprēķināto atlaidi, kura galīgi neatbilst PR minētajā tirgus cenai. Es saprotu visi grib pelnīt, bet elementārs saprāts – neizmanto slidenus jautājumus savām PR relīzēm. Vēl iepatikās sadaļa viedtālruņi aprēķinu tabulā,īpaši Nokia.Nekad nezināju ka piemēram tādi klasiskie pogu telefoni kā Nokia 5110, 6110, 6310i ir viedtālruņi. Paldies http://www.buyback.lv/ par tumsoņas apgaismošanu

    Mārcis
    28.09.2015 23:44

    Tās atlaides ir smieklīgas. Man ir gadu vecs lumia 925, ideālā stāvoklī un viņi man par viņu iedotu tikai 40 euro. :D Tad jau labāk atdodu kādam bomzim par velti, vismaz šis pārdodot lombardā varēs kādu laiku normālu paiku nopirkt.

    Kris
    28.09.2015 23:49
    Reply to  Mārcis

    Par manu HTC Desire 816 piedava 14EUR, smiekligi :D :D :D

    28.09.2015 23:54
    Reply to  Mārcis

    Intereses pēc iebridu ss.lv palūkoties cik šobrīd maksā lietots Nokia Lumia 925. Izskatās, ka tā cena nesniedzas vairāk par 150 eiro. OK, tas arī nav gluži 40 eiro, tomēr jāsaprot, ka Samsung tie uzpirktie telefoni vēl kaut kur ir jāpārdod tālāk. Tāpēc mani neizbrīna vecu un tirgū neaktuālu platformu ierīču uzpirkšanas zemā cena.

    Lauris
    29.09.2015 09:58
    Reply to  Mārcis

    Man par S4 dotu 200 EUR, not bad.

    Dairis Jankovskis
    29.09.2015 11:10

    Jaudīgais Galaxy S6 edge+.. pff.. Kodolātoma baterija iekšā?

    Tikai nesaprotu vienu, kāpēc daudzas statistikas vēl joprojām norāda, ka no Apple ierīcēm internets tiek apmeklēt biežāk nekā Samsung? Novērojums vairāku gadu garumā nevis šogad.
    Agrāk top otrā vieta bija Nokia, tagad Samsung.

    Kaut kā neticu jūsu iekšējai PR statistikai.

    Purvavelns
    29.09.2015 11:49

    viss ir elemntāri – ja tu neesi caca vai kāda minoritāte, tad no telefona parasta nav vajadzības visu laiku bakstīties pa internetu. paveries apkārt – aifonu ir kādi mazpadsmit procenti, bet trolejbusos, tramvajos, kafejnīcās “skaistie un veiksmīgie” visu laiku tur rokās savus aifonus un glāstās pa internetu. Uzkrītoši – lai visi redz. Normāli cilvēki sēž darbā, strādā un izmanto produktivitātes rīkus! Ar aifoniem mēs izmirsim – ne cacas ne minoritātes tak nenodrošina tautas neizmiršanu… :D

    29.09.2015 11:53
    Reply to  Purvavelns

    Tu taču to visu nesaki nopietni?

    Purvavelns
    29.09.2015 12:23

    izej ielās, aizej uz kafejnīcu, pabrauc ar troļļuku. pavēro cilvēkus. Katrā jokā ir sava daļa nopietnības.

    29.09.2015 14:17
    Reply to  Purvavelns

    Ja godīgi, tad es nesaprotu Tavu sāpi/problēmu. Kad nebija viedtālruņi, cilvēki sabiedriskajā transportā “bakstījās” avīzēs un grāmatās. Tagad ir viedrālruņi un cilvēki bakstās tajos. Kāds spēlē spēles, cits lasa e-pastus un ziņas, vēl kāds lasa digitālās grāmatas vai žurnālus. Es nesaskatu kur te ir problēma.

    Kas attiecas uz “normāliem” cilvēkiem, kas sēž darbā un izmanto “produktivitātes rīkus”, tad tas jau izklausās ne tikai pēc novecojuša uzskata, bet pat diezgan rupja uzbrauciena cilvēkiem, kas strādā izmantojot modernākas tehnoloģijas. Lasi, ne visi mūsdienās dara darbus, kas paveicami tikai pie galddatoriem. Un kas Tu tāds esi, kas noteiks kas ir un kas nav strādāšana? :)

    Ja cilvēks, izmantojot mobilās ierīces, spēj nopelnīt naudu ar ko pabarot sevi un savu ģimeni, vai viņš izmantoto rīku dēļ uzreiz būs saucams par nenopietnu strādnieku? Nedomāju gan.

    Purvavelns
    29.09.2015 14:56

    Tev šodien ir švaki ar humora izjūtu. Par “produktivitātes rīkiem” es ironizēju saistībā ar preses relīzi. Un jā – čtras cacas, kas ar apple datoriņu kafejnīcā kopīgi skatās feisbukā džekus jau nu noteikti baro ģimenes :D Man nav problēmu – es runāju par to, kāpēc ir tik daudz apmeklējuma no iOs ierīcēm – tāpēc, ka ir cilvēku nosacīta masa, jā, pēc manas definīcijas, kura uzkrītoši publiskās vietās glāsta savas statusa mantiņas. Tas, ka Tev ar ir aifons Tevi automātiski nepievieno minētajai kategorijai. Vot es Tev pateikšu, kas ir aifonistu lielākā sāpe: ja simts cacas ir ***** lai dabūtu aifonu, tad tev kā aifonistam NAV uzreiz jāmetas strīdēties, mol – tā nav, es nē utt. Ja mani feļetoni kādu aizskar, tad jautājums – kāpēc kāds grib identificēties ar tēmu??? Mani joki nav ne par kapeiku sliktāki par Tavējiem jokiem par androīdu.

    29.09.2015 15:08
    Reply to  Purvavelns

    Ja tas bija domāts kā joks, tad, atvaino, tiešām to tā neuztvēru. Bet ja par tēmu, tad izskatās, ka mums par šo tēmu ir dažādi viedokļi. Varu vien piebilst, ka, manuprāt, iPhone vairs īsti nav nekāds statusa rīks. Tas tomēr mūsdienās ir tik daudziem. Statusa telefons varētu būt kāda Vertu ierīce vai tie Tag Heuer un Lamborghini pakaļskrējēji.

    Bet savus telefonus glāsta visi, kam tie ir un tur neredzu īsti korelāciju starp modeļiem un glāstīšanas intensitāti. Kaut loģiski būtu tā, ka ērtāk lietojamas ierīces gribas glāstīt biežāk. Bet ja es tā teikšu, tad Tu atkal kliegsi, ka es slavinu vienu noteiktu platformu/ierīci.

    Purvavelns
    29.09.2015 15:20

    es runāju par saviem novērojumiem.

    Purvavelns
    29.09.2015 15:00

    man vnk ir konkrēti piemēri kaudžem: sēžu pieklienta, tipa konsultants; pie klienta atnākušas hipsteres mākslenieces vanabī, abas izvekl aimakus mazos, noliek priekšā un visu mītiņu bezjēgā kaut ko ik pa brīdim pabaksta, es tak redzu ko – pilīgi BEZ jebkādas jēgas un saistības ar mītiņu. Vēl: ja cilvēks mītiņā noliek uz galda telefonu – tad aifonu. Sēž 10 cilvēki mītiņā, uz galda 5 aifoni un neviena cita telefona. NEVIENA! Seriously.

    Dairis Jankovskis
    30.09.2015 00:28
    Reply to  Purvavelns

    Tik pat daudz piemērus ar vietām un notikumiem tev varu nosaukt ar Android ierīcēm, kuru ekrāna izmērs ir planšetdatora lielumā… ā. un tos liek pie auss, lai kādam zvanītu.

    Andris B. teiktais: “Tagad pat skolniekiem senči atdod savus drusku nokalpojušos aiponus” šādus gadījumus biežāk zinu, nekā “skaistie un laimīgie”. Saskarnes izpratne un lietošanas paradumi ir dažādi.

    Produktivitātes rīki ir daudzās platformās, tāpat uzņēmuma rīku integrācijas. Un var nejusties atdalīts.

    “ja tu neesi caca vai kāda minoritāte, tad no telefona parasta nav vajadzības visu laiku bakstīties pa internetu”
    Kurš jaunietis nebakstīsies FB, whatsup, un citās sociālās vietnēs?

    Par internetu bija tikai piemērs par ierīces popularitāti. Neba es te esmu izvilcis dziļu statistiku.. tikai ir vērts aizdomāties.
    Tik pat labi, varu iedomāties, ka tu ar savu Android sēdi visu laiku “oflinainā” tikai tāpēc, ka tev telefons ir vecs un nevelk App vai arī spēlītes spēlē. Vai arī neproti ieslēgt/lietot/sarežģīti internetu. Vai arī negribi lietot un tāpēc tev domāts ir dators. Nopērc Nokia 108.

    Vnk man likās smieklīgi Samsung akcijas PR bet tu saprati, ka sākās aifonistu un android karš. Priekš tam ir citas vietnes.

    Purvavelns
    30.09.2015 07:51

    to es saprotu – aifonists pieslēdzās tēmai. lasi augstāk, es visu pateicu :D

    Smadzeņu mazspēja
    30.09.2015 11:41
    Reply to  Purvavelns

    Tiešām nesaprotu, kur ir tava problēma. Ja Kristaps mēdz kaut ko ierakstīt par pašas Android OS nespēju/švako darbību/gļukiem, pašus telefonu ražotājus apsaucot tikai tad, kad telefons patiešām ir sūds vai to darīt ir galēja nepieciešamība, tad tev tieši pretēji – obligāti jāpiemim iPhone lietotāji, jo, lai gan par iOS īsti nav ko uzdirst un paši cilvēki tev neko nav nodarījuši, kaut kas iekšā tomēr kremt. Tas, ko tu runā par iPhone kā statusu apliecinošu mantiņu vai telefonu idiotiem, kuri telefonu glāsta tikai tāpēc, lai no citiem saņemtu uzmanību, ir absurds. Tikpat absurdi būtu no manas puses apgalvot, ka tu transportā redzi vairāk iPhone lietotājus, nekā Samsung vai LG, jo iPhone lietotāji ir inteliģentāki, tāpēc labāk nodibina un uztur sociālās saiknes, savukārt ar Samsung un LG telefonu īpašniekiem draudzēties neviens nevēlas, jo viņi ir tupāki, tātad neinteresantāki, līdz ar ko atkrīt nepieciešamība izmantot savu telefonu sabiedriskajā transportā, lai kontaktētos ar citiem. Tepat pie raksta par jaunajiem Nexus viedtālruņiem tu apgalvo, ka katram bomzim ir iPhone. Nevis jebkurš cits (vai vienkārši jebkurš) telefons, bet tieši iPhone. Nedaudz par daudz jau. Jā, manā fakultātē LU tiešām lielais vairākums ir iPhone lietotāju (kā jau tu esi novērojis, tie ir TIE jaunieši), bet arī darba… Read more »

    Purvavelns
    30.09.2015 14:12

    man patīk… citi nodarbojoties ar soc.pētījumiem, mērķa audit. portretēšanu taisa bezjēdzīgus testus un aptaujas – man pietiek reiz pa reizei iemest kaut kur pa muļķīgai frāzītei un kvalitatīvs materiāls pats nāk grēdām! I love it!

    Andris Briedis
    29.09.2015 14:09
    Reply to  Purvavelns

    Nezinu par trollejbusiem/tramvajiem, bet dodoties komandējumā nākas novērot, ka lidostās, lidmašīnās, tiešām uzkrītošs vairums lieto aiponus. Protams epasti, ziņas vai vienkārši spēlītes, lai nosistu laiku, gaidot nākamo reisu. Nepiekritīšu apgalvojumam “lai visi redz” – kuru tas satrauc ar kādu telefonu tu komunicē? Kad vienīgais smartfons bija Nokia komunikātors, tad vēl štukoju, kādu biznesu bīda to īpašnieki. Tagad pat skolniekiem senči atdod savus drusku nokalpojušos aiponus. Un ne jau tāpēc, lai tie zīmētos, bet gan drīzāk bērnu drošības dēļ, jo jau ļoti sen šamos aparātos bija iekārtas atrašanās vietas noteikšana un jau kādu laiku tā darbojas arī starp ģimenes locekļiem.

    29.09.2015 16:51

    Ahā! Noteikumos nav minēts, ka atlaides nesummējas. Pieber pilnu maisu ar veciem, saplēstiem iPhone 4, saņem 25 EUR atlaidi par katru un ta-dā! Samsungs ir ka-ba-tā!!! Ļa-ļa-ļā!

    “Atlaides apmērs noteikts aptuveni, balstoties uz ievadītajiem datiem. Precīzu atlaides apmēru nosaka pārdevējs tirdzniecības vietā. Atlaide ir derīga vienas ierīces iegādei. Atlaide var nebūt spēkā vienlaikus ar citām tirdzniecības vietas akcijām.”

    Janis Miķelis
    29.09.2015 20:02

    Samsung BaibaBack = bagātnieku ss.lv :)
    Buybakā par pirmo Samsung Galaxy Tab planšeti dod 42€, ss.lv to var easy pārdot par 100-110€.

    Lol, un Galaxy S6edge+ ir pie štukas eiro. Saprotu kāpēc viņa negribēja ņemties ar to iPhonu6, tas vecs maksā tikai 550€ tagad, kauns pat draudzenei rādīt. :)

    Reklāma