Web Analytics
More
    Reklāma

    GoPro izziņo $200 Hero+ sporta kameru, Hero 4 Session turpmāk maksās $300

    Jaunākie raksti

    Šajā gadā sporta kameru ražotājs GoPro ir plosījies kā dulls – izlaistas vairākas jaunas kameras, kuru skaitā ir Hero+ LCD un neliela kuba formas Hero 4 Session kamera. GoPro tikko izziņojuši arī jaunu Hero+ modeli, kas metīsies cīņā ar lēto pakaļdarinājumu ražotājiem, piemēram, Xiaomi Yi Action Camera.

    Jaunās Hero+ kameras cena būs 200 dolāri un par to lētāka ir tikai 130 dolārus maksājošā Hero kamera. Hero+ LCD modeļa cena ir 300 dolāri. GoPro samazinājuši Hero 4 Session cenu par 100 dolāriem un turpmāk arī tā maksās 300 dolārus. GoPro sporta kameru ģimenē šobrīd ir sešas kameras – dārgākās Hero 4 kameras (Hero 4 Black, Hero 4 Silver un Hero 4 Session), kā arī lētākie Hero modeļi (Hero+ LCD, Hero+ un Hero).

    Reklāma

    Lielākā Hero+ līdzība ar Hero+ LCD ir video ieraksta izšķirtspēja: Hero+ un Hero+ LCD spēj ierakstīt 1080p ar 60 kadriem sekundē vai 720p ar 60 kadriem sekundē. Hero+ LCD izceļas ar iebūvētu skārienjūtīgu ekrānu. Abām kamerām ir 8 megapikseļu fotogrāfijas, timelapse video uzņemšana, iebūvēts Wi-Fi un Bluetooth. Hero+ nonāks pārdošanā 4. oktobrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma