Web Analytics
More
    Reklāma

    Google iesniedz patentu uzlabotai viedtālruņa formai

    Jaunākie raksti

    Nost ar “taisnstūra formas ierīci, kurai ir noapaļoti stūri”! Google iesnieguši patentu visai dīvainai viedierīces formai, kas varētu labāk pasargāt ierīci no izslīdēšanas no rokas.

    Patenta pieteikumam pievienots attēls, kas parāda pirkstiem paredzētas vietas viedierīces korpusā, bet par to tiek “samaksāts” ar briesmīgu viedtālruņa dizainu. Tātad Google patentējuši tuklu, neglītu viedtālruņa formu. Šādas formas nākotnes viedtālruņi pagrieztu laiku pretējā virzienā, jo šobrīd noris traka cīņa par plānām ekrānu sānu malām, bet patenta attēlā var redzēt tieši pretēju efektu.

    Reklāma

    Iespējams, ka Google grasās ar šādas formas viedierīcēm apgādāt specifisku jomu speciālistus un karavīrus, kuri visu laiku nēsā rokās cimdus, bet izmantotās viedierīces izmēriem nav tik liela nozīme.

    Google_patent_slipperyphone_grip_092615

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    28.09.2015 10:42

    ja izgatavo no tērauda un starp pirkstiem uztaisa dzelkšņus, pie viena var apbruņot specdienestus :))

    bet vispār jau ezim skaidrs, ka taisnstūra forma ir tikai tehnoloģisks ierobežojums, kamēr ekrānus nemāk taisīt savādāk, kā tagad. Piem. ergonomiskās peles parasti nav regulāras formas un arī telefonam nav jābūt šokolādes tāfelei jo cilvēka plauksta nav plakans dēlis.

    y
    28.09.2015 13:34
    Reply to  x

    Arī google patentā ekrāns ir taisnstūra formas. Šādu telefonu var tikai rokās nēsāt, nez vai kabatā būtu tik viegli ieslidināt …

    x
    28.09.2015 13:50
    Reply to  y

    acīmredzot, speciālistiem un karavīriem prioritāte ir turēšanas parocīgums, nevis ieslidināšana.

    Dienestā esot tādas domas tikai traucē )

    Reklāma