Web Analytics
More
    Reklāma

    Gmail Android lietotne atvieglo atteikšanos no spama un satura bloķēšanu

    Jaunākie raksti

    Gmail Android lietotne sākusi saņemt jauninājumu, kas atvieglos atteikšanos no nevēlamām vēstkopām, kā arī atvieglos ziņošanu par mēstulēm. Nobloķēt kādu konkrētu e-pasta adresi kļuvis tikpat viegli, kā Gmail galddatoru tīmekļa pārlūkos. Uzskatu, ka bija pēdējais laiks šādu iespēju ieviest mobilajās viedierīcēs, jo kuram gan ir laiks, lai vakarā slēgtu iekšā datoru un bloķētu dienā atnākušos e-pastus.

    Google ar mēstulēm karo jau gadiem. Tas tiek pasniegts kā rūpes par lietotāju un digitālās pasta kastes tīrību, bet noteikti jāatceras, ka Google labprātāk vēlas, lai lietotāji apskata Google sniegtās reklāmas, nevis atrod ko noderīgu starp reklāmas mēstuļu miljoniem.

    Reklāma

    Kā jau ierasts, Gmail lietotnes jauninājumi iznāk viļņveidīgi, bet steidzīgie var doties uz APKmirror lapu un ielādēt pēdējo Gmail lietotnes versiju paši. Saiti meklē pie Avota raksta lejasdaļā.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Purvavelns
    23.09.2015 09:37

    nu vajadzētu sākt ar to, ka neizmantot savu galveno e-pastu katrā otrajā pierakstīšanās vietā. Dīvaini, bet es uz savu darba e-pastu kas gan ir LV domēns, bet dzīvo gmailā 5 gadu laikā neesmu saņēmis NEVIENU international spama vēstuli!

    Reklāma