Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā cilvēki arvien vairāk un biežāk izvēlas iepirkties interneta veikalos, līderis 1a.lv

    Jaunākie raksti

    Trešo gadu pēc kārtas žurnāls FORBES apkopojis Latvijas 15 veiksmīgākos un lielākos interneta uzņēmumus. Topa augšgalā nemainīgi savas līderpozīcijas ir nostiprinājis interneta veikals 1a.lv, kas 2014. gadā sasniedzis 40% apgrozījuma pieaugumu.

    Uzņēmuma apgrozījums 2014. gadā sasniedza 27,5 miljonus eiro jeb par 40% vairāk nekā 2013. gadā, kas ir ļāvis tuvāko sekotāju apsteigt par vairāk nekā 10 miljoniem eiro. Mēnesī tiek veikti vidēji 30 000 pirkumi.

    Reklāma

    “Aizvadītā gada rezultāti parāda, ka par spīti globālas krīzes iezīmēm ekonomikā, mūsu pieeja, nodrošinot klientam labāko un ātrāko servisu, ir ļāvusi strauji kāpināt pārdošanas rādītājus,” norāda SIA MOBILUKSS valdes loceklis Mareks Zuika.

    Jau tuvākajā laikā interneta veikals 1a.lv savus klientus iepazīstinās ar ērtāku mājaslapu. Tā tiks uzlabota un papildināta ar jaunām produktu kategorijām, lietotājam tiks izveidots vēl draudzīgāks interfeiss, arī izveidotas plašākas meklēšanas iespējas un norādīti precīzāki preču apraksti.

    Turpmāko gadu nākotnes plāni paredz pasūtīto preču piegādes ātruma nodrošināšanu. Ja līdz šim klientam solītajā laikā tika izpildīti 90% no visiem pasūtījumiem, tad viens no šā gada izaicinājumiem ir panākt to, lai solītajā laikā tiktu izpildīti 95% no visām piegādēm.

    “Ievērojamas uzņēmuma investīcijas novirzītas klientu servisa pilnveidošanai, kas ir viens no svarīgākajiem aspektiem lojālu un apmierinātu klientu bāzes veidošanā. Šobrīd esam vienīgie, kas jau tagad populārākajām precēm Rīgas teritorijā spēj nodrošināt piegādi pirkuma izdarīšanas dienā,” uzsver Mareks Zuika.

    Interneta veikals 1a.lv arī turpmāk attīstīs vēl augstāka līmeņa apkalpošanas servisu, papildinot esošās un ieviešot dažādas jaunas lojalitātes programmas un akcijas mūsu pastāvīgajiem klientiem.

    1a.lv ir lielākais un pieredzes bagātākais interneta veikals Latvijā, kas strādā jau kopš 2002. gada. Uzņēmuma interneta veikali strādā visās Baltijas valstīs. Kopš 2008. gada Lietuvā (www.1a.lt) un kopš 2010. gada Igaunijā (www.1a.ee). Kopējais 1A grupas apgrozījums Baltijā pērn bija teju 27,5 miljoni eiro.

    Interneta veikala 1a.lv izaugsmi un kvalitāti šajā gadā novērtējuši vairāki ietekmīgi starptautiskie ražotāji un produktu pārstāvji:

    • aprīlī 1A saņēma kompānijas Dell balvu “Labākais e-komercijas partneris 2015”;
    • martā 1A ieguva Lenovo “Premium Business Partner 2015” statusu;
    • otro gadu pēc kārtas pasaulē vadošais procesoru ražotājs INTEL interneta veikalam 1a.lv piešķīris platīna partnera statusu, kas ir pats augstākais novērtējums;
    • par ALSO Awards labāko e-komersantu otro gadu pēc kārtas atzīts internetveikals 1a.lv.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    22.09.2015 22:26

    Redz, tas ka esi liels veikals dod tev iespēju iepirkt preces lētāk, un arī pašiem būt par izplatītāju atsevišķiem brendiem. Līdz ar to šāds internetveikals var piedāvāt konkurētspējīgas cenas. Otrs svarīgākais faktors ir lieliski veidota mājaslapa, un šeit atkal 1a ir augstā līmenī. Prces ir lieliski sakārtotas, ir labi atlases filtri, preču parametri ir sastrukturēti un arī bildes visam ir pareizās. Vienvārdsakot kārtība!
    Labas cenas, ērta preču pārskatīšana un nu jau arī popularitāte ir 3 galvenie 1a panākumu stūrakmeņi. Malači! Es arī pārsvarā iepērkos 1a.

    Janis
    07.10.2015 23:54
    Reply to  Uldis M.

    Serviss ir labs – pag.gad pārdeva nepareizu preci, un pēcāk pacīnoties iedeva arī atlaidi. Citos veikalos pasūtītu bekot. Mājas lapa laba, izmantoju viņu preču meklēšanai.
    Cenas ir aptuveni 10% augstākas nekā lētākajam , piemēram rigashop , kas bez maksas piegādā uz omniva automātiem. Nesen iepirku stacionāro datoru, ietaupīju aptuveni tos 10% nepērkot 1a un viss bija labi arī manis atrastajos divos lētajos veikalos – preces jaunas, neatplēstas. Sagādes un piegādes laiks pat bija nereāli ātrs (iespējams paveicās) – 1 un 3 dienās tiku pie visām daļām. Biju jau rēķinājies ar vismaz 2 nedēļām.
    Bet šis raksts jau tāda 1a presene. :)

    08.10.2015 00:02
    Reply to  Janis

    Vai esi drošs, ka tie pavisam lētie interneta veikali nebūs izčibējuši brīdī, kad aktuāls paliks garantijas jautājums? Tāpat arī laikam šādu darboņu gadījumā būtu naivi cerēt, ka viņi maksā nodokļus.

    Janis
    11.10.2015 22:03

    Katrs maksā par kaut ko savu. Neliels risks ir, bet ir lietas, kas neplīst, principā. datorkomponentes vai nu plīst uzreiz vai neplīst (pēc manas 15 gadu pieredzes, ok bija reiz tas capacitor fiasko vispasaules, tur apdzisa arī pēc gada, tā ir sena pagātnē), dažām detaļām ir ražotāja garantija tepat LV.

    Tas, ka visticamāk drošāk pirkt ir lielajos – to es neapstrīdu. Vai vajag pārmaksāt par to drošību, to nu katrs izvēlas pats. Manā kabatā palika ~50 euro un visas jaunas mantas no tiem pašiem piegādātājiem kas 1a, un citiem.

    Reāliste
    23.09.2015 14:28

    Relīzē sajauktas klimpas ar ķiļķeniem. Mobilukss vienmēr ir bijis vairumtirgotājs, un lauvas tiesa no apgrozījuma ir panākta uz vairumtirdzniecības rēķina, ne jau no internetveikala 1a. Kantoris protams interesants: kontrabandistu un PVN skalotāju un karuseļu veiksmes stāsts, kad ar mežonīgām pelēkām un melnām shēmām nodušīti konkurenti, tad var jau daļēji legalizēties. Šeit arī ir atbilde UldimM: no kurienes Mobilukss ir saldās cenas, kuras nereti brīnumainā kārtā ir zemākas par ražotāju rūpnīcas vairumcenām. Romānu var sarakstīt: kā pareizi nodarboties ar kontrabandu, apgādāt visu vadošos Latvijas internetveikalus ar preci skaidrucī un daudz ko citu interesantu.

    Purvavelns
    23.09.2015 17:31
    Reply to  Reāliste

    kapitālismā jebkurš veiksmes stāsts kādā posmā balstās uz mežonīgu kaitāla uzkrāšanu. mūsu apjūsmotie rietumu tam izgāja cauri kapitālisma industrializācijas posmā, mums tas jādara tagad…

    Andris
    23.09.2015 14:59

    Reāliste – laikam jauc klimpas ar kliņķiem jeb Mobilukss ar Mobilux, kas ir pilnīgi divi dažādi kantori. :) Mobilukss – 1a, Mobilux Latvia – Tevis minētais kantoris, kas apgādā visus mazos interneta veikalus.

    Reāliste
    23.09.2015 17:08

    labojums.. (arī Mobilux) vietā, pareizi bija jābūt (arī Mobilux ar X klienti)

    melnā avs
    24.09.2015 10:01

    1a.lv līmenis ir palicis tik zems, ka jāreklamējās.

    Reāliste
    23.09.2015 16:06

    2 Andris Jāatvainojas ka sajaucu 1a ar 1shop: pārāk daudz sakritību abu firmu nosaukumus izrunā Mobilukss, abu internetbodes sākas ar 1 un abu kantoru šefi ir Mareki. Arī tu šo to jauc Mobilux apgādā praktiski visus – lielus un mazus, to pašu 1a un 220.lv (arī Mobilux) par maziem nu nekādi nenosauksi. 1a salīdzinot ar dažiem citiem protams ir eņģeļi ar spārniņiem, kaut gan arī viņi mīl patirgot ļevaku, mīl savam ļevakam nopirkt garantijas atteikumus. Kā jau visi

    Reklāma