Web Analytics
More
    Reklāma

    Apstiprinātas Skype darbības problēmas

    Jaunākie raksti

    Tu neesi vienīgais, kam šodien ir problēmas ar Skype tiešsaziņas rīku. Skype inženieri savā blogā raksta, ka ir konstatējuši Skype servisa darbības problēmas, kas izpaužas vairākos veidos. Ja ir izdevies pieteikties Skype servisā, kontaktu statuss var rādīties nepareizi. Proti, pat ja kontakti ir pieslēgušies, statuss var rādīt pretējo. Tādējādi ir problēmas veikt zvanus ar šiem kontaktiem. Vēl viena problēma ir saistīta ar ziņojumu piegādi un Skype inženieri atzīst, ka daļā gadījumu var būt novērojamas problēmas ar teksta ziņojumu nosūtīšanu grupu čatos. Tāpat var būt problēmas ar pieteikšanos servisā. Par problēmas plašo izplatību var pārliecināties pavērojot ar #Skypedown mirkļbirku atzīmētos ziņojumus sociālajā tīklā Twitter.

    Pagaidām nav informācijas par to, kas izraisījis šīs problēmas, kā arī nav skaidrs kad varam sagaidīt stabilas servisa darbības atjaunošanu. Tik nopietnas Skype darbības problēmas jau labu laiciņu nav bijušas novērotas, bet tomēr liek aizdomāties par alternatīvām. Vai tu vispār vēl izmanto Skype? Varbūt kāds cits saziņas serviss ir nācis Skype vietā? Piemēram, mēs Kursora saziņai izmantojam pēdējā gada spīdekli – Slack.

    Reklāma

    2015-09-21_1533

    AvotsSkype
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Purvavelns
    21.09.2015 16:07

    kas tas skaips tāds vispār bija? tas smagnējais bremzējošais un resursus rijošais sarakstīšanās serviss ko radīja slowmotion ikauņi? skaip is DED.

    ProxyFromDeep
    21.09.2015 16:27

    Daapdeitojās x)

    Midix
    21.09.2015 22:28
    Reply to  ProxyFromDeep

    DaMicrosoftojās :) Kamēr pie vadības bija igauņi, viss strādāja kaut cik normāli. Ar Microsoft atnākšanu sākās dīvainības. Piemēram, Ctrl-Enter kombinācijas novākšana, kuru pēc tam tauta tomēr piespieda pievienot atpakaļ. Bet tas ir sīkums, ir daudz citu problēmu….

    P.
    21.09.2015 21:52

    Drošvien problēmas ar klāsteri vai sinhronizāciju starp serveriem mākonī.

    arvix
    21.09.2015 22:51

    Es sen skypu ar whatsappu esmu aizstajis..

    Reklāma