Web Analytics
More
    Reklāma

    Jauns Xiaomi modelis, jaunas baumas par oficiālu pārdošanu ārpus Ķīnas

    Jaunākie raksti

    Pagaidām oficiāli neizziņota Xiaomi viedtālruņa modeļa Mi 4c reklāmā minēta informācija, kas varētu skart arī mūs. 22. septembrī Xiaomi grasās prezentēt jaunu viedtālruņa modeļa Mi 4c, kas saņems četru kodolu Snapgragon procesoru un 5.0 collu Sharp ražotu ekrānu. Xiaomi Mi 4c tiks aprīkots ar Sony 13 megapikseļu galveno un 8 megapikseļu pašiņu kamerām.

    Xiaomi ir nodrošinājis sev milzīgus panākumus Ķīnā, bet pārējai pasaulei nākas iztikt ar druskām no pārpalikumiem. ASV tirgū Xiaomi nevar tik vienkārši iekļūt, jo priekšā stājas vesels lērums ar uzņēmumiem, kuru patentus Xiaomi ir pārkāpis. Par Xiaomi nonākšanu Eiropā domas dalās un, iespējams Xiaomi Mi 4c kļūs par pirmo ražotāja viedtālruni, kas būs pieejams arī pie mums.

    Reklāma

    Cerams, ka Xiaomi Mi 4c kļūs par pirmo, bet ne pēdējo ražotāja oficiālo eksperimentu ārpus Ķīnas. Dažviet tīmeklī tiek minēts, ka runa ir nevis par viedtālruni, bet planšetdatoru, uz ko norāda zemāk redzamais kustīgais “GIFiņš”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Purvavelns
    17.09.2015 12:56

    mācāmies ķīniski, gūglējam un draudzējamies ar lōģiku – gifiņš tak nepārprotami norāda uz baterijas ietilpību!

    Mārtiņš Vācietis
    17.09.2015 13:01

    To lights
    Battery point so long

    P.S. Paldies WP https://www.microsoft.com/lv-lv/store/apps/translator/9wzdncrfj3pg

    Skats
    17.09.2015 16:47

    Kāda starpība ir vai nav oficiālā pārdošanā, ja jau tagad ķīņu i-veikalos Xiaomi var nopirkt par uz pusi saprātīgākām cenām nekā šeit.

    qpdb
    17.09.2015 18:52

    Tas viss ir jauki, taču kur ir kāda ziņa / apskats par iOS 9? Tā ir krietni aktuālāka ziņa par Xiaomi baumām un zāles trimmeriem.

    Purvavelns
    17.09.2015 19:10
    Reply to  qpdb

    kas tur tik nozīmīgs? fontiņš pamainījies – meitenes un minoritātes spiegs aiz sajūsmas. starp citu – vai tik xiaomi nebija ceturtais lielākais tirgus spēlētājs nozarē…

    Reklāma