Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Glass turpmāk sauksies Project Aura, veidos vairākas jaunas ierīces

    Jaunākie raksti

    Vēl februārī tika paziņots, ka Google negrasās atteikties no Glass projekta, bet tas iegūšot jaunu filozofiju Nest termostatu un gudrās mājas divīzijas ietvaros. Google Glass vairs nekad nebūs pieejams kā publisks eksperiments, jo Nest dibinātājs Tonijs Fadels (Tony Fadell) nekad nepieļautu negatava produkta nonākšanu pie pircējiem. Var saukt sākotnējo rezultātu par betu, par testu, par eksperimentu, bet gala produktam ir jābūt perfektam.

    Business Insiderreports ziņo, ka Google uzsākusi vairāku programmatūras inženieru un projektu menedžeru meklējumus, lai pārstartētu Glass projektu. No izčākstējušā Amazon Fire Phone pārpirkti vērtīgākie prāti un Glass projekts pārsaukts jaunā vārdā – Project Aura. Project Aura (nejaukt ar saliekamajiem viedtālruņiem Project Ara) vadību uzņemsies Fadels kopā ar Glass projekta vadītāju Aiviju Rosu (Ivy Ross).

    Reklāma

    Jaunais nosaukums varētu norādīt uz plašāku valkājamo viedierīču klāstu nākotnē. Pagaidām Google nav neko vairāk atklājuši par Project Aura turpmākajiem plāniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma