Web Analytics
More
    Reklāma

    Burberry pirmais saņem atsevišķi izdalītu Apple Music kanālu

    Jaunākie raksti

    Apple uzsākuši oficiālu sadarbību ar modes zīmolu Burberry un tā rezultātā tapusi pirmā zīmola radio stacija Apple Music mūzikas straumēšanas servisā. Burberry radio stacija būs atrodama Apple Music sadaļā Curators, kur tiks piedāvāta aktuālākā britu mūzika. Burberry šī nav pirmā reize, kad modes zīmols nodarbojas ar mūzikas piedāvāšanu. 2010. gadā darbību uzsāka Burberry Acoustic mūzikas kanāls.

    Burberry Apple Music straumēšanas servisā piedāvās ekskluzīvu video saturu un tiešraides. Pirmais lielais Burberry Apple Music servisā pārraidītais notikums būs 21. septembra Burberry Womenswear modes skate.

    Reklāma

    Apple un Burberry sadarbība aizsākās 2013. gadā, kad Apple it kā pārvilināja Burberry mazumtirdzniecības vadītāju, kas kļuva par Apple vecāko viceprezidenti. Šobrīd tiek uzskatīts, ka tas bija biznesa darījums, lai tuvinātu abus tik dažādos uzņēmumus. Baumu līmenī tiek pieļauts, ka Apple un Burberry sadarbība ir vainagojusies panākumiem arī ar Apple Watch nonākšanā dažādos modes veikalos un Vogue modes žurnālā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma