Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā norisināsies Baltijā pirmā jauno un topošo uzņēmēju apmācību programma “Startup Pirates Riga”

    Jaunākie raksti

    No šī gada 11. līdz 18. oktobrim Rīgā norisināsies unikāla startup uzņēmumu  un topošo uzņēmēju apmācību programma “Startup Pirates Riga”, kuras mērķis ir sniegt iespēju studentiem, neseniem absolventiem un citiem interesentiem iepazīt startup pasauli, atrast domubiedrus, sadarbības  partnerus,  piesaistīt  investorus  un  galu  galā  attīstīt  savu  ideju  līdz pelnošam biznesam.  “Startup Pirates” ir starptautiski atzīta programma, kas  tiek rīkota  dažādās  pasaules  valstīs,  un šoruden tā pirmo reizi norisināsies Baltijas valstīs.

    Latvija ir labu ideju valsts – to pierādījuši vairāki Latvijā radītie startup jeb iesācējuzņēmumi, kas guvuši atzinību ne tikai pie mums, bet arī pasaulē. Lai veicinātu startup vides attīstību un palīdzētu jaunajām biznesa idejām attīstīties, Rīgā tiks rīkota Baltijā pirmā jauno un topošo uzņēmēju apmācību programma “Startup Pirates Riga”, kurā iesaistīties aicinātas komandas ar jau esošām biznesa idejām sākumposmā, cilvēki,  kuriem  ir biznesa  ideja sākumposmā, bet nav komandas biedru, lai turpinātu attīstīt savu ideju, kā arī zinātkāri un aktīvi cilvēki, kuri interesējas par uzņēmējdarbību, bet kuriem nav konkrētas biznesa idejas, toties ir vēlme pievienoties kādai no komandām.

    Reklāma

    Astoņu dienu garumā programmas dalībniekiem būs iespēja piedalīties lekcijās un darbnīcās, kurās mentoru klātbūtnē tiks strādāts pie idejas un tās kvalitātes, kā arī komandu veicināšanas aktivitātēs un neformālos pasākumos, kuru laikā būs iespēja paplašināt savu kontaktu loku un aprunāties ar startup pasaules cilvēkiem. Programmas noslēgumā jaunie uzņēmēji savu ideju prezentēs investoru klātbūtnē, kas būs reāla iespēja piesaistīt finansējumu idejas realizēšanai.

    ““Startup  Pirates”  programma  ir  unikāla  ar  to,  ka  tā  ir  starptautiska programma – kopš 2011. gada  īstenotas jau 54 programmas 18 pasaules valstīs, 33 dažādās pilsētās. Tādējādi programmas dalībniekiem tiek pavērta iespēja ne tikai “apaudzēt” un attīstīt savu ideju pieredzējušu uzņēmēju klātbūtnē, bet arī piesaistīt sev uzmanību tālu aiz Latvijas robežām.” skaidro “Startup Pirates Riga” rīkotājs, biedrības “Startup Nest” dibinātājs  Aleksandrs Borovenskis.

    Programmas laikā jaunajiem uzņēmējiem būs iespēja mācīties no tādiem sabiedrībā zināmiem savas jomas ekspertiem kā pārdošanas profesionāļa Vīganta Lesauska, pieredzējuša biznesa trenerea Dāvida Štēbeļa, Ask.fm reklāmas pārdošanas vadītāja Arta Kehra, Giraffe360 dibinātāja Mikusa Opelta un daudziem citiem, kuri, tuvojoties programmas norisei, pamazām tiks atklāti “Startup Pirates Riga” mājas lapā un sociālajos tīklos.

    Plašāka informācija, norišu programma un reģistrācija pasākumam atrodama mājaslapā — riga.startuppirates.org. Dalības maksa studentiem ir 99 eiro, pārējiem 119 eiro. Piesakoties līdz 14. septembrim (ieskaitot) dalības maksai tiks piemērota 15% atlaide. Pasākuma darba valoda — angļu, norises vieta — Microsoft Latvia telpas, Zaļā iela 1, Rīga. Programmā tiks uzņemti 30 labāko pietiekumu autori.

    Programmu “Startup Pirates Riga” atbalsta TechHub Riga, Microsoft Latvia, Altum, Labs of Latvia, Red Bull.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma