Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitnesa lietotne Tep darbojas gluži kā Tamagotchi

    Jaunākie raksti

    Vai vēl atceries kabatā esošo elektronisko dzīvnieciņu spēlīti Tamagotchi? Tajās nācās ik pa laikam pabarot lopu, lai tas neskumtu un pāragri nenonāktu pie loģiska gala – sīkām bērītēm. Jauna viedierīču lietotne Tep visai interesantā veidā liks tev izkustēties, jo katra darbība pabaros simpātisko žirafi. Visai asprātīgs motivēšanas veids izkustēties regulāri, nevis mēģināt sevi un draugu pārspēt visās disciplīnās, kā tas ierasts fitnesa lietotnēs.

    Tep lietotne visās citās izpausmēs ļoti līdzinās pārējām fitnesa sekošanas lietotnēm, piemēram, RunKeeper un Runtastic. Sākotnēji jāizvēlas sporta veids, jāspiež starta poga un jādarbojas. Tep lietotne parādīs noskrietos, nobrauktos kilometrus un citu informāciju – kā jau fitnesa sekošanas lietotnei pieklājas. Tep ir pieejama iOS, Android un Windows Phone operētājsistēmām.

    Reklāma

    Pēc treniņa pabeigšanas tiek saņemtas monētas, tās var tērēt virtuālā lopa uzturēšanai. Pastāv iespēja pirkt ēdienu, papildināt žirafes dzīves telpu ar dažādiem aksesuāriem. Tep lietotne ir savietojama ar Apple Watch, Fitbit un Jawbone ierīču sniegto informāciju.

    https://youtu.be/Or_dyQIPiEM

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma