Web Analytics
More
    Reklāma

    Adblock Plus pārlūks oficiāli nonāk Android un iOS

    Jaunākie raksti

    Šobrīd norit ļoti aktīva viedierīču reklāmas tirgus pārdalīšana. No vienas puses ir it kā lietotāju interešu pārstāvji, kas cenšas bloķēt reklāmu saturu, lai tās nekaitinātu lietotājus, reklāmu nerādīšana arī varētu ietaupīt kādu enerģijas kriksi. Apple ir nedaudz citās domās par reklāmu bloķēšanu – iOS 9 operētājsistēmā jau būs iebūvēti nevēlamo reklāmu filtri, dodot vietu Apple izvēlēto reklāmu rādīšanai. Šonedēļ arī parādījās ziņa, ka Google izdomājuši kā YouTube parādīt reklāmas, apejot reklāmu bloķētājus.

    Adblock Plus tikko izziņojuši sava tīmekļa pārlūka nonākšanu viedierīču lietotņu veikalos. Adblock Plus tīmekļa pārlūks ir nonācis iOS un Android operētājsistēmās, turklāt tas ir balstīts uz populārajiem galddatoru pārlūku spraudņiem. Adblock Plus tīmekļa pārlūks iespēju ziņā varētu piekāpties iOS 9 reklāmu bloķēšanas risinājumiem, kas nemaz neļaus reklāmām tikt ielādētām, tādējādi uzlabojot viedierīces ātrdarbību.

    Reklāma

    Tiek pieļauts, ka Adblock Plus tīmekļa pārlūks varētu drīzumā pazust no lietotņu veikaliem, jo vismaz Google ir tendence apkarot reklāmu bloķējošu lietotņu izvietošanu Play veikalā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artūrs
    11.09.2015 14:56

    Android versija ir bāzēta uz “Firefox”?

    Klusais
    11.09.2015 17:40

    Jau tagad Play veikalā meklētājs viņu neuzrāda – ja ieraksta daļu no nosaukuma. Tikai tad ja precīzi ierakstu visu pilnu nosaukumu – tad var atrast un uzinstalēt.

    Reklāma