Web Analytics
More
    Reklāma

    Red Dot Camera izsmej Leica dizainu iPhone lietotnē

    Jaunākie raksti

    Red Dot Camera ir jauna Apple iOS lietotne iPhone viedtālruņiem, kas kariķē Leica M fotoaparātu izskatu un (ja tā drīkst izteikties) arī saskarni. iPhone lietotnē attēlotas dažādas Leica fotoaparātu vizuālās nianses, kā arī pati Red Dot Camera lietotne tiecas piedāvāt vairākus manuāli pārvaldāmus iestatījumus fotogrāfiju uzņemšanai.

    Red Dot Camera lietotne spēs piedāvāt manuālu ISO vērtību iestatīšanu no ISO 30 līdz pat ISO 1600. Tāpat lietotājs varēs pats izvēlēties ekspozīcijas laiku starp 1/8000 un 1/2 sekundi. Pieejama arī ekspozīcijas kompensācijas iestatīšanas iespēja. Virtuāls fokusa regulēšanas riņķis ir pavisam neierasta risinājuma, vismaz normālam fotoaparātam tas nav ierasts izvietojums. Tīmeklī jau pieejamas atsauksmes, ka manuālā fokusa iestatīšana ir neuzticama un ļoti grūti izmantojama.

    Reklāma

    Virtuālajā kameras ekrānā tiks parādīti dažādi objektīvu “garumi”, līdzīgi kā tas realizēt Leica tālmēra kamerās. Kopumā Red Dot Camera lietotne būtu dēvējama par traku mēģinājumu izmānīt kādu centu (precīzāk – 2.99 eiro) no cilvēkiem, kas ir apmāti ar Leica zīmolu. Nekur Leica logo netiek izmantots, redzams tikai nodevīgi sarkans punkts. Ieteikums – netērē naudu par šo lietotni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    08.09.2015 14:08

    Pildēšana ar telefonu ir “neuzticama un ļoti grūti izmantojama” :D

    x
    08.09.2015 16:59

    izsmej? kariķē? manuprāt, nekā tāda tur nav.
    tekstiņi sarkanajā punktā. pfff.

    gribat kariķēt, nopērciet īstu mantucomment image
    papildus pirmajai leicai

    Reklāma