Web Analytics
More
    Reklāma

    Firefox iOS lietotne jau šogad gaidāma App Store

    Jaunākie raksti

    Mozilla tikko izziņoja, ka uzsākti Firefox iOS tīmekļa pārlūka versijas testi Jaunzēlandē. Pagaidām tikšot vākti dati no Firefox iOS pārlūka lietotājiem, kā arī sagaidāms, ka Firefox iOS pārlūka versija drīzumā nonāks izmēģināšanai dažās citās valstīs. Firefox iOS tīmekļa pārlūka gala versija gaidāma Apple lietotņu veikalā vēl šogad, bet, visticamāk, tas būšot decembris. Mozilla nopietni attiecas pret lietotāju sniegto informāciju – pārlūkā pat iekļauta speciāla ziņošanas un ierosinājumu sadaļa.

    Mozilla sola iekļaut Firefox iOS pārlūkā Intelligent Search iespējas, kas lietotājam ieteiks dažādus alternatīvus meklēšanas rezultātus, kā arī pastāvēs iespēja katram pašam izvēlēties meklēšanas servisa nodrošinātāju. Protams, no Firefox iOS pārlūka būs sagaidāma Firefox Accounts iespēja sinhronizēt paroles, atvērtās cilnes un pārlūkošanas vēsturi no datora. Pagaidām nav sīkāk parādīta Visual Tabs funkcija, kas ļaus ērti pārlūkot vairākas pārlūkā atvērtās cilnes.

    Reklāma

    Mozilla tikai pagājušā gada decembrī izlēma par iOS Firefox pārlūka veidošanu. Ar šo soli Mozilla vēlas būt tur, kur ir galddatoru lietotāji. Iepriekš iOS Firefox pārlūka veidošanu aizkavēja Apple nosacījumi, kas liedz Mozilla izmantot pašu veidoto Firefox pārlūka dzini. Mozilla vēlējās nogaidīt, līdz Apple šos noteikumu izmaina, bet tomēr padevās vilinājumam ar savu pārlūku aplaimot milzīgo iOS lietotāju skaitu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma