Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izveidojuši bezvadu skaļruņa un tālvadības pults krustojumu

    Jaunākie raksti

    Japānas tirgum ir savas nianses un tas pieprasa vecajai Eiropai pilnīgi neizprotamas lietas. Viena no tām ir Sony jaunais produkts, kas sevī apvieno televizora tālvadības pulti un bezvadu skaļruni. Sony SRS-LSR100 ir ne tikai vienkārši skaļrunis, bet tas ir stereo skaļrunis.

    Jaunais Sony izstrādājums paredzēts tiem, kam visu dienu ieslēgts fonā džinkst televizors – ņem uz citām istabām līdz pulti un skaņu. Kaut vai rīta ziņas klausies gultā vai sēžot vannā. Sony SRS-LSR100 ar televizoru savieno standarta 2.4 GHz Wi-Fi mājas tīmeklis.

    Reklāma

    Ar šādu skaļruni iespējams arī nedaudz uzlabot televizora skaņu vai to var izmantot kāds sliktāk dzirdošs ģimenes loceklis. Ierīcei ir iespējams pievienot standarta 3.5 mm austiņas. Sony sola ar vienu uzladi darbināt SRS-LSR100 skaļruni aptuveni 16 stundas. Plānotā cena ir ap 120 eiro, bet pagaidām netiek plānots SRS-LSR100 piedāvāt Eiropā vai ASV.

    SRS-LSR100_002

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Piektdiena ir klāt
    28.08.2015 20:04

    Atceros bija savu laik veikalos Gaismas lukturis – televīzors krustojums… lai nakts sargs savā apgāitā nebūtu garlaicīgi varēja vērot TV pārraides

    Reklāma