Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumas – HTC atteiksies no esošā dizaina, turpmāk kopēs iPhone nianses

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka HTC ir padevies un atmetis cerību par savas dizaina valodas izmantošanu viedierīcēs. Tiek baumots, ka nākamais HTC flagmanis varētu kļūt par iPhone klonu izskata un uzbūves ziņā. Pagaidām oficiāli neizziņots HTC Aero modelis izskatoties pēc iPhone 6.

    HTC One sērijas viedtālruņi tiek uzskatīti par glītākajiem un vislabāk nostrādātajiem Android plašajos apcirkņos. Bieži izskanējusi kritika, ka One M9 pārāk līdzinoties One M8 (kas arī tieši tā ir), tomēr dzelzs jākaļ kamēr karsta un dizaina nianses jāatgremo tik ilgi, kamēr tās kāds novērtē un pērk.

    Reklāma

    Zemāk redzamajā attēlā ir it kā HTC Aero modelis, kas vēl nav oficiāli izziņots. Aizmugures noformējums ir gandrīz identisks iPhone 6 – tās pašas līnijas, gandrīz tā pati kameras atrašanās vieta. Tiek pat pieļauts, ka HTC Aero modelī gaidāma apaļa pirkstu nospiedumu lasītāja Home poga. Pat Samsung un Xiaomi pierādījuši, ka Apple kopēšana var atmaksāties.

    phpwekfe6-940x604

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    27.08.2015 09:22

    Manuprāt, apple varētu izmantot situāciju un pārdot licences aifona noteiktu īpatnību izmantošanai. Dažādi aifonu kloni ar atšķirīgu aifonizācijas pakāpi un attiecīgi, arī cenu. Nu, apstāties pie 80% un dažas lietas nelicencēt, lai tomēr būtu iemesls pirkt īsto aifonu. Lai paliktu mērķis, uz kuru tiekties atdarinātājiem.

    27.08.2015 09:31
    Reply to  x

    Ha ha, es arī par šo biju iedomājies. Lai Apple licencē savu ierīču dizainu par bargu naudu un tad mazāk veiksmīgajiem Android ražotājiem vismaz nebūs jādomā par šo niansi un varēs visus spēkus veltīt bloatware veidošanai :)

    Kaspars
    27.08.2015 09:39
    Reply to  x

    Vai tad nav licencēts? Taisnstūris ar noapaļotiem stūriem!

    Raivis Rasnačs
    28.08.2015 08:55
    Reply to  x

    Aifonizācijas pakāpe? Labs! :)

    Kaspars
    27.08.2015 09:26

    Ja tā būs tasnība, tad HTC uz kādu laiku pazudīs no tirgus (visdrīzāk nomainīs īpašniekus, no Taivānas uz Ķīnu)… ar šādu soli HTC pazaudēs pēdējo, kas viņiem vēl ir. Būs telefons līdzīgs iPhonam un par iPhona cenu… vai būs jebkāda motivāci tādu kādam pirkt?

    davfreim
    27.08.2015 11:09
    Reply to  Kaspars

    HTC jau iet mīnusos, tāpat kā visi pārējie Andoid dārgo telefonu ražotāji, tāpēc viņiem nav ko zaudēt.

    Vienīgi, kuri vispār no dārgajiem smārtfoniem pelna ir Samsung, bet viņu peļņa ir nokritusies uz pusi un arī neiet vairs.

    AZ
    27.08.2015 11:27

    Nezinu kā citiem,bet man šie raksti no sērijas “viena tante teica” liekas nevajadzīgi kursorā.Pilni ārzemju portāli ar šāda tipa rakstiem,gribētos šeit redzēt kaut ko kvalitatīvāku.

    Raivis Rasnačs
    28.08.2015 09:00

    HTC jau laikam pa taisno stūrē kāda IT giganta maisā. Vaitad pašiem nav radošu dizaineru ar izdomu?

    Reklāma