Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 95 svin 20 gadu dzimšanas dienu ar The Rolling Stones dziesmu

    Jaunākie raksti

    Windows 95 varētu uzskatīt par pirmo Microsoft operētājsistēmu, kas bija lietotājam draudzīga. Windows 95 periodu, visticamāk, atminēsies tie, kuriem šobrīd ir ap 35 gadiem, jo operētājsistēmas versija un visu iecienītā modrenā “logu” lietotāja saskarne svin 20 gadu dzimšanas dienu.

    20. Windows 95 gadadienā Microsoft piedāvā bez maksas lejupielādēt The Rolling Stones dziesmu “Start Me Up”, kas tika iekļauta Windows 95 reklāmā, uzsverot START pogas esamību un izmantošanu. Diemžēl izskatās, ka šis Windows Store piedāvājums pieejams vien ASV.

    Reklāma

    Tiek baumots, ka par Windows 95 reklāmas dziesmas izmantošanu Microsoft samaksājis The Rolling Stones aptuveni 14 miljonus dolāru.

    Ierasts, ka Apple jaunumu prezentācijas ir perfekti noslīpētas, kamēr Microsoft tās laikam sagatavo (kā visi kārtīgi studenti) pēdējā naktī. Zemāk var iepazīties ar pāris baisākajiem mirkļiem prezentāciju vēsturē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Girts
    25.08.2015 18:54
    Artanis
    25.08.2015 21:24
    Reply to  Girts

    Aaaand? Kāds tam sakars ar rakstu vai ar Win95 dinozaura jubileju? Ja gribas pamērīties ar feiliem, ieej youtubē un noskaties stundu garo MS feilu kompilāciju – visi Džobsa aplauzieni ar wifi aiziet stūrītī nervozi uzpīpēt salīdznot ar MS neorganizētajiem demo, bet kuru gan tas uztrauc.

    25.08.2015 21:27
    Reply to  Artanis

    Domāju, ka tas video atsaucoties uz raksta beigās pievienoto MS feilu video. Komentāros var likt arī citu tehnoloģiju kompāniju feilus apkopojošos video. Domāju, ka pilna jūtūbe ar tādiem.

    Girts
    25.08.2015 21:36
    Reply to  Artanis

    Nesāc bimbot I’diot :)

    Reklāma