Web Analytics
More
    Reklāma

    OnHub: TP-LINK un Google sadarbībā tapis jauns Wi-Fi maršrutētājs

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka Google (gluži kā Apple) tieksies padarīt ierastas lietas simpātiskākas un tām pievienot salīdzinoši iespaidīgu cenas birku. Šoreiz grēkā kritis Wi-Fi maršrutētājs, kas tautā parasti par bezvadu rūteri tiek dēvēts. Google kopā ar TP-LINK izveidojuši OnHub Wi-Fi maršrutētāju, kas labi iederēsies mājokļa interjerā un tas nekur nebūšot jāslēpj. Daļēji tam var piekrist, ka Wi-Fi maršrutētāja nobāšana pagultē neuzlabo tā darbību.

    OnHub esot “ātrs, drošs un uzticams”. Vismaz tā apgalvo Google un TP-LINK.

    Reklāma

    Google un TP-LINK izlolotais OnHub saņēmis iekšējās antenas, kas, protams, ir stilīgi, bet diez vai tas var uzlabot Wi-Fi maršrutētāja raidīšanas un uztveršanas īpašības. OnHub apkalpošana un uzstādīšana noris ar Android un iOS viedierīču lietotnes palīdzību. OnHub Wi-Fi maršrutētāja cena ir 200 dolāri. Sākumā tas būs pieejams Google Store, Amazon.com un Walmart.com. Tiek ziņots, ka Google grasās veidot arī citas ierīces sadarbībā ar ASUS.

    Līdzvērtīgu ideju piedāvā pavasarī izlaistais Xiaomi Mi Wi-Fi mini (ap 26 eiro Ķīnas tīmekļveikalos) un šonedēļ prezentētais Xiaomi Mi Wi-Fi nano (plānotā cena ap 12 eiro Ķīnas tīmekļveikalos, būs pieejams iegādei septembrī) maršrutētājs. Mi Wi-Fi bezvadu maršrutētājus apkalpo lietotne un tie ir visai pievilcīgi (pavisam noteikti kopēti no Apple Magic Trackpad).

    https://www.youtube.com/watch?v=HNnfHP7VDP8

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Acc
    19.08.2015 21:11

    Vispār jau ir vērts pieminēt arī iebūvēto 802.15.4 supportu, kas iekārtu ievieto pavisam citā plauktiņā

    Reklāma