Web Analytics
More
    Reklāma

    LG iegūst četrus EISA apbalvojumus, tostarp LG G4 par labāko viedtālruņa kameru

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) šogad ieguvis četrus Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācijas (EISA) apbalvojumus, ceturto gadu pēc kārtas saņemot atzinību par LG OLED televizoru un otro gadu pēc kārtas – par G sērijas viedtālruņiem. Starp prestižās EISA balvas ieguvējiem šogad ir arī LG flagmanis LG G4. EISA balvu saņēmējus ik gadu izraugās 50 multimediju žurnāli no 20 Eiropas valstīm un produktu pieteikumi tiek izvērtēti, balstoties uz vairākiem kritērijiem, tostarp tehnoloģiju, dizainu un inovācijām.

    LG viedtālrunis G4 šogad saņēma Eiropas Viedtālruņa kameras balvu, galvenokārt pateicoties jaudīgai 16MP OIS 2.0 kamerai un F1.8 apertūras lēcai. Lāzera autofokuss un F1.8 apertūras lēca nodrošina lietotājiem iespēju uzņemt precīzus attēlus pat vāja apgaismojuma apstākļos. Kameras krāsu spektra sensors (CSS) pielāgo baltā toņa līdzsvaru un krāsas, lai radītu augsta kontrasta dabiskus attēlus, kuru krāsas ir bagātīgas un autentiskas, un kas ir pārsteidzoši reāli. EISA žūrija arī uzlavējusi G4 jauno IPS displeju, kas izceļ tālruni kā jaudīgu multimediju rīku.

    Reklāma

    LG 4K OLED televizors, modelis 65EG960V, uzvarējis Eiropas Mājas teātra televizora kategorijā, pateicoties savam platajam 65 collu izliektajam ekrānam, kas rada neierobežotu kontrastu attiecību un dabiskas krāsas padziļinātai skatīšanās pieredzei. Televizora pašizgaismojošie pikseļi spēj attēlot ideālu melno toni un krāsas, un ātrais reaģēšanas laiks palīdz likvidēt kustību izplūšanu, radot unikālu, kinoteātrim līdzvertīgu attēla kvalitāti.

    Starp citiem LG produktiem, kas šogad saņēmuši EISA balvas, ir arī LG 65 collu lielais, ar webOS 2.0 aprīkotais SUPER UHD televizors (modelis 65UF950V), kas uzvarējis nominācijā Eiropas Smart televizors 2015-2016. 65UF950V nodrošina attēla kvalitāti, kas ir pārāka salīdzinājumā ar konkurējošajiem LCD televizoru produktiem, vienlaikus sniedzot uzlabotu lietotāju pieredzi. Uzlabotais webOS 2.0 piedāvā vairāk noderīgu funkciju, tajā pašā laikā pieturoties pie oriģinālās platformas vienkāršības un intuitivitātes.

    Tikmēr Eiropas Nēsājamās ierīces balvu saņēmusi LG Watch Urbane, kas ir eleganti veidota Android Wear ierīce ar pilnībā metālisku korpusu. Šis pulkstenis aprīkots ar 1.3 collu lielu, pilnībā apaļu OLED ekrānu ar izšķirtspēju 320 x 320 pikseļi, 1.2GHz Qual-comm Snapdragon 400 procesoru un 4GB atmiņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    judenknochlein
    18.08.2015 21:51

    Cik nu skatījos apskatus , kamera tiešām pārsteidz ar iespējām. Bet nu atradu arī reālu lietotāju nepatiku par to, ka panorāmas režīms esot nelietojams un ļoti slikts šim telefonam (jādomā, ka iespējams, to var izlabot ar softa updeitu).

    Katrā ziņā es skatos uz LG pusi (gaidu LG G4 Pro).

    Jusss
    18.08.2015 22:51

    LG G3 arī tika atzīts par gada viedtālruni, bet realitātē ir pilnīgs mēsls. Esmu ļoti vīlies. Diez vai vēl tuvākos 10 gadus mēģināšu LG lai arī ko kāds teiktu

    judenknochlein
    18.08.2015 23:31
    Reply to  Jusss

    Kas tieši G3 modelim ir slikts/nepatika ?

    Reklāma