Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft lietotne lasīs priekšā jaunākās ziņas

    Jaunākie raksti

    Microsoft šobrīd testējot NewsCast lietotni, kas apkopos jaunākās aktuālās ziņas, izveidos to kopsavilkumu un nolasīs saturu lietotājam priekšā. Baumas nāk no Microsoft Azure mājaslapas, kur pāragri nonākusi NewsCast lietotne. Diemžēl tā uzreiz no mājaslapas pazudusi. NewsCast lietotni uzturot Bing komanda.

    NewsCast, visticamāk, izmanto Bing izveidoto teksta pārveidi runā un lietotne spēs jebkuru jaunāko ziņu pārvērst 30 sekunžu balss ziņojumā, ko priekšā nolasīs Cortana. Interesanti, ka NewsCast lietotne bijusi pieejama iOS operētājsistēmai, bet tiek norādīts, ka daudzi Microsoft darbinieki izmanto ikdienā tieši iPhone un iPad.

    Reklāma

    Iepriekš ziņojām, ka arī Facebook veidojot viedierīču lietotni, kas paredzēta jaunāko ziņu nogādāšanai pie lasītāja. Facebook tādējādi grasās atņemt daļu no Twitter lietotājiem, kuri izmanto mikroblogošanas vietni jaunāko ziņu virsrakstu saņemšanai. Viedierīcē uz tiks saņemts paziņojums par jaunas aktuālās ziņas nonākšanu pie lasītājiem. Tiek pieļauts, ka jaunais Facebook ziņu serviss piedāvās virsrakstu, pirmos 100 vārdus no raksta, kā arī saites adresi uz pilnu saturu.

    newscast-image

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma