Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify var nākties pievienot ierobežojumus nemaksājošiem klientiem

    Jaunākie raksti

    Spotify var nākties pārskatīt bezmaksas lietotāju iespējas mūzikas straumēšanas servisā. Baumu avots norāda, ka šobrīd varētu būt runa par nelieliem ierobežojumiem nemaksātājiem, toties mēneša maksā tiktu iekļauti dažādi materiāli, kas bezmaksas lietotājiem nebūtu pieejami. Diemžēl nevarot izslēgt iespēju, ka Spotify bezmaksas lietotājiem nāksies saskarties ar plašākiem ierobežojumiem, pat liegumu piekļūt kādām konkrētām, populārām dziesmām.

    Ziņas nāk laikā, kad Spotify ķeras pie katra salmiņa, lai nepieļautu neviena klienta nonākšanu Apple Music ķetnās. Šobrīd rit Apple Music bezmaksas izmēģināšanas periods, kas jau varētu būt piesaistījis vismaz 10 miljonus lietotāju. Spotify servisa ierobežojumi netiks ieviesti bez cīņas, jo ar prasību pēc ierobežojumiem pie Spotify it kā esot vērsušās vairākas lielās mūzikas ierakstu studijas.

    Reklāma

    Analītiķi uzskata, ka no Spotify šovasar aizplūdīs vairāki desmiti miljoni klienti, bet pēc trīs mēnešu bezmaksas perioda iztecēšanas Apple Music uzticīgi paliks lielākā daļa Apple lietotāju. Paši Spotify nav gluži bez vainas, jo Apple Music “ģimenes plāna” mēneša maksa ir zemāka un nepastāv nekādi ierobežojumi. Rudenī gaidāms otrais Apple Music uzvaras vilnis, jo tiks izlaistas Windows un Android Apple Music lietotnes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jokman
    11.08.2015 16:38

    Esmu izmantojis abus servisus un var droši teikt, ka bezmaksas Spotify ir labāks kā maksas Apple music – daudz lielāka dziedātāju dziesmu biblotēka it seviški no 2000 gadu sākumu. Kā arī Spotify gatavie playlist ir krietni baudāmāki un interesantāki Apple šeit vēl ir ko pamācīties…

    davfreim
    11.08.2015 17:39

    Es atkal izmantojis esmu abus un teiktu pretējo, man liels + ir Siri, braucot auto izmantoju Siri, lai uzliktu kādu dziesmu/albumu vēlos, ļoti ērti un nav jābakstās pa telefonu braucot.

    Deezer
    11.08.2015 22:10

    “Analītiķi uzskata, ka no Spotify šovasar aizplūdīs vairāki simti miljoni klienti”
    Cik tad viņiem ir to klientu? 5 miljardi? :D

    11.08.2015 22:19
    Reply to  Deezer

    Piezīme vietā, salabojām rakstu. Uz šī gada jūniju Spotify ir 75 miljoni aktīvo lietotāju (20 miljoni izmanto maksas servisu).

    Kaspars
    12.08.2015 15:21

    Plātās tie servisi ar dziesmu skaitu, abonentu skaitu un ko tikai vēl ne, bet kāpēc neviens neplātās ar to, cik kurš devīgs pret māksliniekiem? Es izvēlētos to servisu, kurš mazāk baro starpniekus, bet vairāk naudas atdod izpildītājam.

    Reklāma