Web Analytics
More
    Reklāma

    Dell iepazīstina ar savu pirmo pilnīgi izturīgo planšetdatoru, kas paredzēts darbam skarbos apstākļos

    Jaunākie raksti

    Dell ir paziņojis par jauno Latitude 12 Rugged Tablet — savu pirmo pilnīgi izturīgo planšetdatoru, kas paredzēts drošam darbam visskarbākajos apstākļos. Jaunais planšetdators, kas var lepoties ar modernu dizainu un funkcionalitāti, ir jaunākais papildinājums novatoriskajai sērijai Dell Rugged, kas ietver hibrīdklēpjdatoru Latitude 12 Rugged Extreme ar apvēršamām virām, piezīmjdatoru Latitude 14 Rugged Extreme un piezīmjdatoru Latitude 14 Rugged.

    Planšetdatoram Latitude 12 Rugged, kas īpaši konstruēts lietotājiem, kuriem ir nepieciešama izturīga un vienlaikus salokāma ierīce līdzņemšanai, ir 11,6 collu augstas izšķirtspējas tiešskata displejs, kurā attēls ir skaidri salasāms āra apstākļos un kurā daudzskārienu iespējas ir izmantojamas, nenovelkot cimdus. Lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju visbargākajos temperatūras apstākļos, Rugged sērijas planšetdatoram ir ceturtās paaudzes termorežīma pārvaldība QuadCool™, kā arī jaudīgi un efektīvi piektās paaudzes Intel® Core™ M procesori. Rugged sērijas planšetdatora akumulatora darbības laiks ir līdz 12 stundām [i], un tam ir divi divelementu akumulatori, kurus var pārslēgt, neizslēdzot datoru.

    Reklāma

    Lai panāktu drošību un pārvaldāmību, Rugged sērijas planšetdatoriem ir arī 512 GB cietvielu disks, un tos var jebkurā vietā pievienot 802.11ac Wi-Fi tīklam. Kā papildiespēja tiek piedāvāta mobilās platjoslas un īpaši paredzētas GPS funkcija. Planšetdators sniedz visu datu un ierīces drošību, izmantojot Dell Data Protection risinājumus, tehnoloģiju Intel® vPro™ un uzticamo platformas moduli Intel TPM 1.2.Ir pieejamas arī nozarē progresīvākā Dell tehniskā atbalsta [ii] iespējas, tostarp ProSupport Plus personālajiem datoriem un planšetdatoriem — nozarē vienīgais pilnīgais atbalsta pakalpojums, kas apvieno prioritāru piekļuvi ekspertu sniegtam atbalstam, nejaušu bojājumu labošanu un profilaktisku, iepriekšparedzošu pārraudzību automātikai problēmu profilaksei un novēršanai. [iii]

    Planšetdators lietotājiem nodrošina ne tikai lielāku mobilitāti jebkādos apstākļos, bet tam ir arī izturīga atsperkontakta dokošanas pieslēgvieta moduļu komponentu pievienošanai (ja tas nepieciešams) un iespēja izveidot savienojumu pārī ar paplašināmu ekosistēmu, tostarp ar galda dokstaciju, transportlīdzekļa dokstaciju un tastatūru. Rugged sērijas planšetdatoram paredzētajam pilna lieluma tastatūras pārsegam (papildaprīkojums) ir pielāgojams RGB izgaismojums un aizsardzība atbilstoši IP-65 novērtējumam, lai novērstu ūdens un putekļu iekļūšanu tastatūrā.

    Dell Rugged ierīces ir ļoti svarīgas dažādās nozarēs, tostarp militārajām vajadzībām, avārijas un civilās drošības dienestiem, rūpniecības speciālistiem, zinātniekiem un pat pētniekiem. Ir svarīgi, lai Dell Latitude Rugged ierīces nodrošinātu nevainojamas datorlietošanas un mobilās iespējas, kas nepieciešams viņu darba izpildei,” teica Dell Rugged Products izpilddirektors un ģenerāldirektors Drū Mūrs (Drew Moore). “Neatkarīgi no tā, vai lietotājs ir avārijas dienesta darbinieks vai piedzīvojumu kārs ceļotājs, kas pirmo reizi cenšas sasniegt neskartas virsotnes, Dell planšetdators Latitude 12 Rugged ir būvēts tā, lai jebkurā vietā sniegtu viņiem nepieciešamo veiktspēju, neraizējoties par vides apstākļu radītajām grūtībām.”

    Pieejamība Latvijā

    Planšetdators Latitude 12 Rugged Latvijā un Lietuvā ir pieejams tirdzniecībā vietnē Dell.com no 31. jūlija. Lai iegūtu plašāku informāciju, sazinieties ar vietējo Dell tirdzniecības pārstāvi.

    [i] Standarta komplektācijā ir iekļauts viens akumulators. Papildu akumulatorus var iegādāties atsevišķi. Testēta sistēma ir apgādāta ar 8 GB brīvpiekļuves atmiņu, centrālo procesoru Intel M-5Y71, 256 GB cietvielu disku un GPS. Atbilstoši testēšanai, kurā izmantots Mobile Mark 2012 akumulatora darbības laika etalonuzdevuma tests. Plašāku informāciju par šo etalonuzdevuma testu skatiet vietnē bapco.com. Testa rezultāti ir izmantojami tikai dažādu izstrādājumu salīdzināšanai, nevis kā garantija, ka iegūsit tādu pašu akumulatora darbības laiku. Akumulatora darbības laiks var būt ievērojami mazāks nekā testa rezultāti, un tas atšķiras atkarībā no jūsu izstrādājuma konfigurācijas, programmatūras, lietojuma, darba apstākļiem, enerģijas pārvaldības iestatījumiem un citiem faktoriem. Maksimālais akumulatora darbības laiks ar laiku un lietošanas gaitā samazinās.

    [ii] Atbilstoši Dell pasūtītajam Principled Technologies pārbaudes ziņojumam 2014 gada novembrī. Faktiskie rezultāti var atšķirties. Pilns ziņojuma teksts ir pieejams vietnē http://facts.pt/14dh1gl.

    [iii] Atbilstoši Dell analīzei 2014. gada oktobrī. Visiem izstrādājumiem ProSupport Plus iespējas nav pieejamas. Papildinformāciju skatiet vietnē www.dell.com/prosupportplus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dons
    11.08.2015 20:58

    Dell ir labi, bet Getac rugged segmentā ir pārāki.

    Al
    12.08.2015 01:07

    Tas varētu derēt maniem bērniem ;)

    Reklāma