Web Analytics
More
    Reklāma

    Tieto Latvia piedāvā risinājumu Nike Riga Run treniņu dalībnieku reģistrācijai

    Jaunākie raksti

    Informācijas tehnoloģiju uzņēmums Tieto Latvia kļuvis par Nike Riga Run tehnoloģiju partneri, izstrādājot Nike Riga Run treniņu dalībnieku reģistrācijas risinājumu.

    Risinājuma mērķis ir nodrošināt ērtu un ātru regulāro treniņu dalībnieku reģistrāciju, ar iespēju dalībniekiem sekot līdzi apmeklējumu progresam, savukārt organizatoriem ļaut ērti un pārskatāmi iegūt statistiku  par treniņu apmeklējumu un veikt citas administratīvas funkcijas, saistītas ar treniņiem. Nike Riga Run treniņu dalībniekiem jāizveido profils Tieto Latvia izstrādātajā mājas lapā www.nrr.lv, lai saņemtu individuālu QR kodu – treniņos kods tiek noskenēts ar viedtālruni un dalībnieks ir reģistrēts treniņam. Organizatoriem ir iespēja saņemt tūlītējus datus par treniņu apmeklētību, izveidot treniņu kalendāru, nodrošināt dalībnieku reģistrāciju, izmantojot gan viedtālruņus, gan datu bāzi. Kopš regulāro treniņu sezonas atklāšanas maijā, portālā www.nrr.lv profilus izveidojuši vairāk kā 1800 lietotāju. Treniņa vidējais apmeklētāju skaits ir 430 dalībnieki Mežaparkā un vidēji 219 dalībnieki Uzvaras parkā.

    Reklāma

    Tieto Latvia valdes priekšsēdētājs Elmārs Gengers komentē: “Mēs ar interesi iesaistījāmies Nike Riga Run projektā, jo Tieto Latvia atbalsta veselīgu un aktīvu dzīvesveidu un liela daļa uzņēmuma darbinieku aizraujas ar dažādiem sporta veidiem. Līdz ar to mūsu speciālistiem šī bija iespēja iesaistīties projektā, kas atšķiras no tiem, ar kuriem strādājam ikdienā un gūt jaunu pieredzi. Esam gandarīti par to, ka Tieto Latvia izstrādātais risinājums būtiski atvieglo pasākuma organizatoru darbu.”

    Nike Riga Run treneri norādījuši, ka ar līdzīgu risinājumu treniņu dalībnieku reģistrācijai līdz šim nav saskārušies. Arnis Ozoliņš, Nike Run Club treneris, piebilst: “Pateicoties tehnoloģiju partnerim Tieto Latvia, esam ieguvuši veiksmīgu risinājumu dalībnieku reģistrācijai, kas tagad notiek nesalīdzināmi ātrāk un ērtāk. Sākotnēji bija bažas par treniņu dalībnieku gatavību un tehniskajām iespējām pāriet uz jauno treniņu uzskaites sistēmu, jo neskatoties uz tehnoloģiju izplatību un pieejamību, nebūt ne visi izmanto viedtālruņus un ne katram ir iespēja izdrukāt QR kodu. Taču jāatzīst, ka Tieto Latvia speciālisti tālredzīgi bija paredzējuši risinājumus dažādām situācijām un rezultātā mēs esam ļoti apmierināti ar piedāvāto risinājumu”.

    qr-short-mobile-3f59f4e87ab638ec8e33823e7d3623c3

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma