Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer paziņo, ka viss 2015. gada Windows produktu klāsts ir gatavs izmantošanai ar Windows 10

    Jaunākie raksti

    Acer paziņo par atbalstu bezmaksas atjauninājumam uz operētājsistēmu Windows 10 [1], kas kļuva pieejams 2015. gada 29. jūlijā. Šis piedāvājums attiecas uz visu 2015. gada produktu klāstu, kura darbību nodrošina Windows, un gaidāmo Windows 7 un Windows 8.1 produktu portfeli. Atjaunināšana tiks veikta, izmantojot Windows Update.

    „Acer daudzveidīgais produktu klāsts, kas paredzēts operētājsistēmai Windows 10, spēs pierādīt savu vērtību mūsu klientiem vairākās ierīču formas faktoru grupās”, norādījis Andris Pastors, Country Manager at Acer, Baltic Countries. „Esam pārliecināti, ka klienti, kuri 2015. gadā ir iegādājušies vai plāno iegādāties Acer Windows personālo datoru, varēs bez problēmām pāriet uz Windows 10.”

    Reklāma

    Pirmās ierīces saņēma atjauninājumus jau 2015. gada 29. jūlijā. Pilns visu ierīču atjaunināšanas process var ilgt līdz pāris mēnešiem.

    „Ir lieliski redzēt, ka Acer turpina ieviest jauninājumus savā Windows ierīču klāstā,” atzina Worldwide OEM Marketing Microsoft prezidenta vietnieks Pīters Hans (Peter Han). „No Windows 10 ierīcēm līdz Windows integrētām valkājamierīcēm — Acer nodrošina mūsu kopējiem klientiem vienotu Windows 10 pieredzi attiecībā uz visām šīm ierīcēm.”

    Sertificēts izmantošanai ar Skype for Business

    Acer ir saņēmis Skype for Business sertifikāciju par savu plašpatēriņa un komerciālo piezīmjdatoru klāstu [2], kurā izmantots uzlabotas aparatūras un programmatūras apvienojums, lai nodrošinātu netraucētu, optimizētu audio un vizuālās komunikācijas pieredzi. Izmantošanai ar Skype sertificētās ierīces ir izturējušas stingru sertifikācijas procesu, lai nodrošinātu, ka runa ir nesaraustīta un bez aizturēm vai pārtraukumiem, skaņa ir reproducēta reālistiski, un video ir reālistisks un precīzs.

    Laboratorijas testos ir pierādīts, ka salīdzinājumā ar modeļiem bez Skype sertifikācijas Acer piezīmjdatoriem ar Acer Purified.Voice tehnoloģiju ir līdz 1,5 reizēm labāki runas precizitātes rādītāji [3], kā fona troksni izmantojot putekļsūcēja darbības troksni.

    „Acer ir veicis būtiskus ieguldījumus, lai nodrošinātu klientiem unikālu pieredzi visā tā produktu klāstā. Ir veikta izcila audio un balss optimizācija, tāpēc pieredze ar Cortana ir patīkama un strādā nevainojami” — tā Worldwide OEM Marketing Microsoft prezidenta vietnieks Pīters Hans. „No Windows 10 ierīcēm līdz Windows integrētām valkājamierīcēm — Acer patiešām var nodrošināt vienotu pieredzi attiecībā uz visām šīm ierīcēm, kas nevainojami sader savā starpā, nodrošinot izcilu Windows 10 pieredzi mūsu kopējiem klientiem.”

    Precīzie skārienpaliktņi nevainojamai skārienjutīgā ekrāna izmantošanai

    Acer ir plaši ieviesis precīzos skārienpaliktņus (PTP) gan plašpatēriņa, gan komerciālajiem piezīmjdatoriem, kas ļauj lietotājam gūt vienotu Windows pieredzi skārienpaliktņa un skārienjutīgā ekrāna izmantošanā, jo ar skārienpaliktni veiktie žesti un darbības ir saskaņotas ar darbībām uz skārienjutīgā ekrāna. Vēl labāku precizitāti nodrošina lielākas izšķirtspējas aparatūra un iebūvētā „palm-rejection” opcija, turklāt viss šis kvalitātes un funkcionalitātes apvienojums ir pieejams „tieši no kastes” — nav vajadzīgi papildu draiveri, un iestatījumus var viegli pielāgot, izmantojot Windows kontrolpaneli.

    [1] Var būt piemērojami daži aparatūras/programmatūras ierobežojumi, un opciju pieejamība katrai ierīcei var atšķirties. Ierīces jāpieslēdz internetam un jāiespējo Windows Update. Jūsu interneta pakalpojumu sniedzējs var iekasēt no jums papildu samaksu. Ja klienti izlemj vērsties pie Acer servisa centra, lai veiktu atjaunināšanu, Acer patur tiesības iekasēt maksu par sniegto pakalpojumu. Bezmaksas atjaunināšanas piedāvājums ir spēkā tikai pirmajā Windows 10 pieejamības gadā.

    [2] Pilnu produktu klāstu, kas sertificēti izmantošanai ar Skype for Business, sk. http://partnersolutions.skypeforbusiness.com/solutionscatalog/personal-peripherals-pcs

    [3] Saskaņā ar Acer iekšējiem laboratorijas testiem

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma