Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford Fiesta – pārdotākais kompaktauto Eiropā 2015. gada pirmajā pusē

    Jaunākie raksti

    Automobilis Ford Fiesta kļuvis par pārdotāko kompaktauto Eiropā 2015. gada pirmajā pusē. Laikā no 2015. gada janvāra līdz jūnijam Eiropā tika pārdoti 173 999 Fiesta automobiļi, kas ir par 3,6% vairāk, salīdzinot ar to pašu periodu 2014. gadā.

    2015. gada jūnijā tika pārdoti 33 646 Fiesta automobiļi, kas ir par 22,3% vairāk nekā 2014. gada jūnijā. Kopš šī gada maija Ford Fiesta pieejami arī vairāki uzlabojumi – pasūtot automobili, klientiem iespējams izvēlēties arī kādu no trīs jaunām krāsām – Magnētiskā (Magnetic), Konfekšu sarkanā (Candy Red) un Sudraba zīds (Silver Silk), tāpat uzlabota degvielas patēriņa efektivitāte, kā arī veikta dizaina un aprīkojuma modernizācija.

    Reklāma

    „Eiropiešiem patīk mazas automašīnas, un viņiem ir ļoti augsti standarti, tādēļ esam lepni, ka Fiesta turpina būt ranga augšgalā,” teic Rolants de Vārds, Ford of Europe pārdošanas un pakalpojumu nodaļas viceprezidents. „Klientiem tagad pieejams visu laiku plašākais Fiesta modeļu klāsts, tajā skaitā uzlabotais Fiesta ECOnetic un jaunas krāsu iespējas.”

    Ford Fiesta bija arī otrais pārdotākais automobilis kopumā Eiropā šī gada pirmajā pusē un kopš 2012.gada ir pārdotākais kompaktauto Eiropā. Kopš savas pirmizrādes 1976. gadā visā pasaulē ir pārdoti vairāk nekā 17 miljoni Ford Fiesta automobiļu. Eiropai paredzētās Ford Fiesta automašīnas tiek ražotas Vācijas pilsētā Ķelnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma