Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony metīsies bezpilota lidaparātu biznesā

    Jaunākie raksti

    Sony iesaistīsies bezpilota lidaparātu jeb dronu biznesā, bet uzņēmumu neinteresē bezpilota lidaparātu izveide. Sony mobilo viedierīču divīzija veidos komandu ar Japānas robotu veidotājiem ZMP. Sadarbībā tapšot vairāki interesanti projekti, kur pieredzes bagātie robotu ražotāji veidos lidaparātus, bet Sony piegādās kameru sensorus un nepieciešamās mobilo sakaru tehnoloģijas. The Wall Street Journal Sony pārstāvis atklājis, ka uzņēmums grasās pievērsties vairākiem jauniem tirgiem, kuri varētu izmantot viņu esošās iestrādnes kameru jomā.

    Sony pamatīgi cīnās (un zaudē) ar savu viedtālruņu tirdzniecību, toties spēj piedāvāt Apple, Samsung un citiem ražotājiem augstvērtīgas fotokameru matricas un objektīvus viedtālruņiem. Iesaistīšanās bezpilota lidaparātu biznesā nozīmē tiešu piekļuvi dronu aprīkošanai ar Sony kamerām, nevis pēcāk sacensties ar GoPro un citiem ražotājiem, lai pircējs izvēlētos tieši Sony kameras.

    Reklāma

    Google un Amazon nākotnē grasās produktu piegādes nodot bezpilota lidaparātu rokās. Sony tieši nespēs konkurēt ar Google un Amazon, bet spēs piedāvāt jau gatavus risinājumus dronu izveidē. Droši vien Sony cer iegūt abus milzīgos klientus – Google un Amazon – sev. Pēdējā gada laikā vairākkārt saņemtas ziņas, ka Sony attīsta gaismjūtīgo matricu ražošanas rūpnīcas, lai palielinātu izlaides jaudas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma