Web Analytics
More
    Reklāma

    Baltijas E-komercijas tīkla “Pigu” apgrozījums pērn sasniedzis 50 miljonus eiro

    Jaunākie raksti

    Baltijas lielākā e-komercijas tīkla “Pigu” apgrozījums 2014. gadā sasniedzis 50 miljonus eiro, uzrādot 31% pieaugumu salīdzinājumā ar 2013. gadu, kad apgrozījums bija 38,2 milj. eiro. “Pigu” grupas uzņēmumi, to vidū interneta veikals “220.lv”, “Pigu.lt” Lietuvā un “kaup24.ee” Igaunijā turpina strauju izaugsmi jau vairākus gadus pēc kārtas, nostiprinot tirgus līdera pozīcijas Baltijas valstīs.

    “Pigu” grupas meitas uzņēmuma SIA “Pigu Latvia” Interneta veikala “220.lv” apgrozījums 2014.gadā sasniedza 16.13 miljonus eiro, kas ir par 33.7% vairāk nekā gadu iepriekš. 2013. gadā SIA “Pigu Latvia” apgrozījums bija 12,06 miljons eiro, kas bija par 62% vairāk nekā 2012. gadā, kad apgrozījums bija 7,46 miljoni eiro. Uzņēmums nodarbina 70 darbiniekus, un tā pamatdarbības veids ir datoru un citu elektropreču,  smaržu, sporta un mājsaimniecības preču, kā arī bērnu un citu preču mazumtirdzniecība interneta veikalā.

    Reklāma

    SIA “Pigu Latvia” šogad plāno atklāt jaunas interneta veikala “220.lv” veikala telpas un plašu noliktavu Rīgā, kuras izveidē investēti 75 tūkstoši eiro. “Esam ieguldījuši lielus līdzekļus attīstībā, lai nodrošinātu klientiem vēl labāku, drošāku un  precīzāku iepirkšanās pieredzi. Šobrīd veikala noliktavā ir vairāk kā 100 000 preču, un jauna noliktava dos iespēju piedāvāt klientiem vēl plašāku preču izvēli un vēl vairāk samazināt pasūtījuma sagatavošanas laiku. Strauji pieaugot klientu un pasūtījumu skaitam, pastāvīgi strādājam arī pie uzlabojumiem klientu apkalpošanas servisā, lai līdz minimumam samazinātu kļūdu iespējamību,” pauž Robert Ziminskis. 2015. gadā interneta veikals “220.lv” saņēma arī „Labs Serviss” rekomendētākā izcila servisa sniedzēja titulu. “Klientu apmierinātība ir mūsu prioritāte. Mēs redzam, ka to pircēji novērtē, un sagaidām apgrozījuma pieaugumu arī 2015. gadā.”

    Atkarībā no noslodzes, katru dienu veikals apkalpo līdz pat 2500 pircēju, kopā līdz šim brīdim ir saņemti jau gandrīz 1 miljons pasūtījumi, mēnesī vidēji tiek apstrādāti un sagatavoti 20 tūkstoši pirkumu. Pēc interneta datu plūsmas uzskaites sistēmas “Alexa” datiem, interneta veikals 220.lv ir 38. apmeklētākā lapa Latvijā, katru mēnesi veikalu apmeklē 1 miljons interneta lietotāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma